Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Fredrikstad Norja

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Fredrikstadissa

Jos suunnittelet kokousta, kongressia tai tapahtumaa Fredrikstadissa, on Quality Hotel Fredrikstad ™ erinomainen valinta. Hotellimme tarjoaa täydelliset tilat niin pienimuotoisiin kokouksiin kuin suuriin kongresseihin ja tapahtumiinkin.

Historiallinen satamakaupunki Fredrikstad on Pohjois-Euroopan parhaiten säilynyt linnoituskaupunki. Hotellimme sijaitsee lähellä Glomma-jokea ja vain kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Fredrikstadin yliopistolta. Hotellimme modernit ja joustavasti muunneltavissa olevat kokoustilat ja tilavat salit luovat erinomaiset puitteet mittaville tapahtumille, niin yksityis- kuin yritystilaisuuksiinkin.

Hotellimme ravintola ja baari huolehtivat kokous- ja kongressivieraiden hyvinvoinnista ja tarjoamme useita valmiita kongressimenuja sekä räätälöimme tilaisuuteen niin välipalat kuin illallisetkin, toiveidesi mukaan.

Fredrikstadissa tapahtuu erityisesti kesäaikaan. Kaupungin satama viihtyisine ravintoloineen ja kesäterasseineen on niin paikallisten kuin vieraiden suosiossa. Fredrikstadin Vanhasta kaupunginosasta puhumattakaan, joka mukulakivikatuineen, gallerioineen, idyllisine kahviloineen sekä torin alueen putiikkeineen viehättää ympäri vuoden. Jos kokousaikataulu antaa myöden, kannattaa ehdottomasti tutustua myös kaupungin keskustassa sijaitseviin Østfold Kunstnersenter - taidekeskukseen ja Litteraturhuset-aktiviteetti- ja kulttuuritaloon.

Merellinen Fredrikstad tarjoaa ihanteelliset mahdollisuudet erilaisiin elämyksiin vesillä ja kaupungin edustalla sijaitsevassa kauniissa Hvalerin saaristomaisemassa – miltä kuulostaisi veneretki ja illallinen kollegoiden kesken saaristossa? Fredrikstadiin pääsee Oslon lentokentältä sujuvasti niin bussilla kuin junallakin, ja Oslon päärautatieasemalta junalla Fredrikstadiin on vain noin tunnin matka.

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.