Jäsenyys
Woman relaxing in a pool.

Hemmottele itseäsi spassa Sarpsborgissa

Seuraavan kerran, kun vierailet Sarpsborgissa, tartu tilaisuuteen hemmotella itseäsi rentoutumalla spassa. Kaupungissa on paljon tarjottavaa aikuisille ja lapsille. Täältä löytyy historiaa, kulttuuria, ihania ruokapaikkoja ja korkea vesiputous. Nauti spassa rauhasta, uimisesta ja hoidoista.

Sarpsborg vuoden ympäri

Tuhatvuotinen Sarpsborgin kaupunki, joka sijaitsee Oslon ja Ruotsin rajan välilä, on kaunis kaupunki vierailtavaksi kesäisin. Tutki yhtä Euroopan korkeimmista vesiputouksista, Sarpsfossenia, Glomma-joen vieressä, vieraile museossa ja opi lisää kaupungin mielenkiintoisesta historiasta tai nauti piknikistä puistossa. Jos sää sattuu olemaan huono Sarpsborgissa ollessasi, rentoudu sen sijaan spassa. Joskus se on juuri sitä, mitä tarvitaan saadakseen lisäenergiaa arjen kiireisiin!

Spa joka päivä

Quality Hotel™ Sarpsborgiin olet tervetullut joka päivä, vuoden ympäri. Se on erittäin suosittu perhe- ja kongressihotelli. Hotellin kongressivierailla on käytössään monipuoliset työhuoneet modernilla tekniikalla. Kaikki pienet vieraat ovat tervetulleita tutustumaan Badelandiin ja Superlandiin, kun taas rauhaa etsivälle löytyy viihtyisä Velvet Spa. Täällä voit nauttia ammattimaisista iho- ja terveyshoidoista, jotka ovat saaneet vaikutteita hoidoista ympäri maailman.

Sarpsborg

Spa ja relax

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa