Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Oslo Norja

11 hotellia vastaa hakuasi

Lisää yksi tai useampi hotelli tiedusteluusi, niin otamme sinuun yhteyttä.

11 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja tapahtumat Oslossa

Tervetuloa Osloon, kansainväliseen kohtaamispaikkaan, Norjan pääkaupunkiin! Jos suunnittelet kokousta, kongressia tai tapahtumaa Oslossa, on meillä sinulle useita erinomaisia hotellivaihtoehtoja niin keskustassa kuin sen ulkopuolellakin.

Oslon hotellivalikoimastamme löydät niin idyllisiä, historiallisia keskustahotelleja kuin suuria moderneja kongressihotelleja keskustan ulkopuolelta ja lentokentän tuntumasta. Tarjoamme täydelliset tilaratkaisut aina pienempien ryhmien pelkistetyistä kokoushuoneista suuriin tiloihin, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet esimerkiksi kongresseihin, yrityksen kickoff-tilaisuuksiin, automessuille sekä hääjuhliin. Onnistuneeseen tilaisuuteen kuuluvat ehdottomasti myös hyvä ruoka ja juoma – räätälöimme kokous- ja tapahtumapäivääsi niin välipalat ja lounasmenut kuin kolmen ruokalajin juhlaillallisetkin, toiveidesi mukaan.

Kongressi Oslossa on kokonaisvaltainen elämys. Oslo tarjoaa Norjan pääkaupunkina vierailleen kaiken mitä toivoa saattaa ja vielä vähän enemmän. Täällä voit ihastella innovatiivista arkkitehtuuria, monipuolista kulttuuria, mielenkiintoista kansanperinnettä sekä kokea roppakaupalla historian havinaa. Oslon ainutlaatuinen sijainti vuonon varrella tarjoaa viehättävää satamakaupungin charmia, ja itse kaupunki on ehdottomasti kokemisen arvoinen, mikäli kongressin puitteissa jää hitusen omaa aikaa. Suuntaa askeleesi esimerkiksi meren äärellä olevalle Oopperatalon katolle ihastelemaan näköalaa tai poikkea Torg Gatan -kadun moniin kauppoihin ja ravintoloihin.

Oslon Gardermoenin lentokentältä Oslon keskustaan pääsee lentokenttäjunalla noin 20 minuutissa ja taksilla tai autolla vajaassa 40 minuutissa.

Lue vähemmän
11 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.1.9.007 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.