Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Varberg Ruotsi

Lähistöllä sijaitsevia hotelleja: 9

1 hotelli vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kongressi- ja kokoustilat Varbergissä

Etsitkö kokoustiloja Varbergistä? Kokoushotellimme tarjoaa tiloja keskeiseltä paikalta, 5 minuutin kävelymatkan päästä Varbergin asemalta, josta on vilkas junaliikenne länsirannikkoa pitkin Göteborgiin, Malmöhön, Boråsiin ja lähipaikkakunnille.

Kauniista kulttuuri- ja käsityökortteleista, läheltä rantaa, löydät ihanteellisen kohtaamispaikan Varbergin keskustasta. Clarion Collection® Hotel Fregattenissa on useita erikokoisia kongressi- ja kokoustiloja, jotka sopivat pienemmille tai keskikokoisille kokouksille, koulutuksille, seminaareille, juhlille ja seurustelutilaisuuksille. Kokouksen jälkeen voitte rentoutua hotellin rentoutumisosastolla, jossa on sekä sauna että poreallas. Hotelli auttaa sinua tietenkin täyttämään tarpeesi ja toiveesi – riippumatta siitä, onko kyseessä yksinkertaisempi kahvitilaisuus tai todellinen juhlailta kolmen ruokalajin illallisella.

Varberg on ihanteellinen lähtökohta, jos haluatte tutustua länsirannikon kulttuuriin ja luontoon. Täällä on kaikki edellytykset järjestää tiimiä rakentavia ryhmäaktiviteetteja myös hotellin seinien ulkopuolella. Varbergillä on pitkäaikaiset perinteet suosittuna kylpyläpaikkakuntana, ja Kallbadhuset on vielä tänä päivänäkin vierailun arvoinen kohde. Voit myös viedä kokouksen osallistujat pyöräretkelle, testata heidän kanssaan purjelautailua Apelvikenissä ja vierailla Varbergin linnakkeessa.

Varbergissä on Ruotsin suurimmat kenkien maahantuojat ja tukkuliikkeet – sekä Nilson Groupilla että Vagabondilla on pääkonttorit kaupungissa. Myös polkupyöräyritys Cycleuropen yksi pääkonttoreista on täällä. Pohjoismaiden suurin voimalaitos, Ringhalsin ydinvoimala, sijaitsee 20 kilometriä Varbergista pohjoiseen.

Kokoushotellimme on kävelymatkan päässä keskustasta, josta löydät Torgetin sekä kauppoja, ravintoloita ja kahviloita. Varberg sijaitsee Göteborgin ja Halmstadin välissä, minkä ansiosta se on erinomainen kokouskaupunki Länsi-Ruotsissa. Tervetuloa viihtyisään Varbergiin!

Lue vähemmän
1 hotelli vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.1.9.007 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.