Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® Umeå City Uumaja ,  Ruotsi

Comfort Hotel® Umeå City

Uumaja,  Ruotsi

Tervetuloa uuteen Comfort Hotel Umeå Cityyn! Tämä on toinen Comfort Hotel Uumajassa. Comfort Hotel Umeå City tarjoaa 131 edullista huonetta ja mukavan aulan oleskeluun. Moderni hotelli Uumajan keskustassa, kauniin Umeälvenin varrella.

Comfort Hotel® Umeå City 3,5 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
9,0
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

9,0
10:stä
Tulos Comfort Hotel® Umeå City

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2026 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2026 mennessä. 

Tervetuloa hotelliin Comfort Hotel Umeå City! Uumajan uusi, nykyaikainen ja ehkä keskeisimmällä paikalla sijaitseva hotelli keskellä Storgatania. Löydät ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita vain minuutin kävelymatkan päästä kauniin Umeälvenin sijaitessa aivan vieressä. Täällä tarjotaan mukavaa oleskelua aulassa, jossa on baari sekä maksuton Wi-Fi. Aamiainen sisältyy tietysti aina huonehintaan.

Keskellä Uumajaa

Hotelli sijaitsee osoitteessa Storgatan 47B, aivan Uumajan keskustassa. 800 metrin päässä Uumajan Keskusasemalta ja 2,5 km päässä Uumajan Yliopistosta. Lähellä ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja yöelämää, mutta myös jokea Umeälven.

Nykyaikainen ja joustava hotelli

Comfort Hotel Umeå City on urbaani ja tehokas hotelli, joka sopii erinomaisesti matkustajille, jotka haluavat asua keskustassa nykyaikaisesti ja yksinkertaisesti, kohtuulliseen hintaan! Hotellista löydät kaikki palvelut, joita voit kuvitella tarvitsevasi, kuten muun muassa kuntosalin, saunan, pesutuvan sekä yhdistetyn baarin ja vastaanoton.

Barception

Tarjoamme sinulle sen, mitä haluat, mutta ohitamme kaiken tarpeettoman. Meillä ei ole minibaareja eikä huonepalvelua, mutta meillä on aulassamme Barception - baarin ja vastaanoton yhdistelmä. Siellä voit tehdä kaikkea. Kirjautua sisään ja ulos, ostaa jotain syötävää, juoda kahvia tai drinkin sekä tavata uusia ihmisiä tai työskennellä.

Maksuton hotellikuntosali

Hotellissa on kuntosali juoksumatolla ja kuntopyörällä sekä sauna - maksuton kaikille hotellivieraille. 

Yhteystiedot

  • Storgatan 47B 903 26 Uumaja , Ruotsi

Tietoja hotellista Comfort Hotel Umeå City

Hotellihuoneiden määrä

131 huonetta, 306 vuodetta

Etäisyys lentokentältä

5 km – Umeå Airport, noin 10 minuuttia autolla.

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki: Renmarkstorget, noin 200 metriä.
Linja-autoasema: Umeå Busstation, noin 800 metriä.
Rautatieasema: Umeå Centralstation, noin 800 metriä.

Tietoja hotelliketjusta Comfort Hotel©

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.2.003 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.