Jäsenyys
Colorful food at restaurant NÒR in Umeå.

Ruokaa ja juomaa Uumajassa – ainutlaatuinen elämys

Halutessasi nauttia maittavan lounaan näköalalla Uumajanjoelle voit istahtaa syömään ylellisessä gourmetravintolassa kolmen ruokalajin aterian tai vaikkapa tilata tapaksia ja olutta rennommassa ympäristössä. Uumajan kulinaarinen näyttämö tarjoaa varmasti jokaiselle jotakin.

Tarkkaan harkitut miljööt ja raaka-aineet

Vierailu Uumajassa merkitsee elinikäisiä ruokamuistoja. Kaupunki sattuu nimittäin olemaan gourmetruokien paratiisi! Täältä löytyy jännittävä valikoima ravintoloita ja brasserioita menuineen, jotka koostuvat paikallisista raaka-aineista, kuten poro, hirvi, puolukka, muikunmäti ja nieriä. Uumaja tarjoaa myös kuplivan yöelämän ja monia vierailun arvoisia baareja. Jopa baareissa suositaan paikallisia tuottajia.

Ehdottomasti vierailun arvoinen kattobaari

Suosittelemme lämpimästi vierailemaan NÒR:ssa Clarion Hotel® Umeåssa – riippumatta siitä, majoitutko hotelliin vai et. Täällä on tarjolla runsas ruokalista eurooppalaisilla mauilla näyttävällä kattoterassilla! Iltaa kohti NÒR:sta tulee myös suosittu kohtaamispaikka sekä hotellivieraille että paikallisille asukkaille, jotka haluavat rentoutua viinilasillisen, hyvän oluen tai cocktailin parissa.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset