Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Uumaja Ruotsi

2 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokous- ja kongressitilat Uumajan keskustassa

Suunnitteletko kokousta, kongressia tai juhlaa Uumajassa? Keskustassa sijaitsevassa Clarion Collection® Hotel Umanissa voimme järjestää lähes kaiken – tarvitsitpa sitten täydelliset tilat, jotain hyvää syötävää ja juotavaa tai yösijan.

Kokoustilamme sopivat mainiosti johtokunnan kokouksiin ja kick-offeihin, kuten myös suurempiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Tauot, joihin kuuluu piristävä kahvi, ovat aivan välttämättömiä kokouksissa, ja me autamme myös mielellämme järjestämään lounaita ja illallisia. Norlannille ominaisia makuja löytyy usein meidän ruokalistoiltamme, esimerkiksi erikoisuuksien, kuten poronlihan ja Västerbotten-gratiinin, muodossa. Muistathan testata näitä Norlannin herkkuja!

Clarion Collection Hotel Uman sijaitsee keskellä Uumajaa, kauniin Uumajanjoen naapurissa. Pääset kätevästi ja nopeasti hotellille, riippumatta siitä, saavutko junalla, linja-autolla vai lentokoneella. Hotellilta Uumajan rautatieasemalle matkaa on vain 800 metriä ja Uumajan lentokentälle ainoastaan neljä kilometriä.

Hotelli sijaitsee lähellä kauppoja ja ostoskeskuksia sekä kaupungin suurimpia nähtävyyksiä, kuten Norrlandsoperania, Bildmuseet-museota, Västerbottenin museota ja kulttuuritalo Väveniä. Uumajassa on myös vilkas golfkulttuuri, jos teitä kiinnostaa kierros golfia kokousten välillä. Jos taas haluatte vähän enemmän luonnonläheisiä aktiviteetteja, löytyy kaupungin läheltä useita vaelluspolkuja ja jokireittejä. Houkutteleeko vaikkapa koskenlaskun testaaminen? Vindelälven on luokiteltu yhdeksi maailman parhaista vesistöistä juuri koskenlaskuun!

Lue vähemmän
2 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.