Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Trondheim Norja

6 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Trondheimissa

Suunnitteletko kokousta, kongressia tai tapahtumaa Trondheimissa? Hotellimme tarjoavat monipuoliset tilaratkaisut jokaiseen tilaisuuteen – niin Trondheimin keskustassa kuin keskustan ulkopuolella ja Trondheimin Værnes-lentokentän tuntumassa.

Jos etsit kokoustilaa pienempimuotoiseen tilaisuuteen, ovat sekä Comfort Hotel® Park, joka sijaitsee lähellä Nidarosdomenia eli Nidarosin tuomiokirkkoa, että Nidelven-joen ja Bakke Bru -sillan läheisyydessä oleva Comfort Hotel® Trondheim erinomaisia vaihtoehtoja. Eikä tule kuitenkaan unohtaa charmikkaassa Vanhassakaupungissa sijaitsevaa Clarion Collection® Hotel Bakerietia. Kaikki kolme hotellia tarjoavat modernien ja viihtyisien kokoustilojen lisäksi mahdollisuuden yhdistää tilaisuuteen herkullista ruokaa ja hyvää juomaa. Myös Olavshallen-konserttitalon kanssa vieri vieressä sijaitseva Clarion Collection® Hotel Grand Olav soveltuu erinomaisesti pienemmille kokousryhmille.

Kokoushotelli Quality Hotel™ Augustin, Trondheim Torget -ostoskeskuksen lähellä, on täydellinen valinta yksityistilaisuuksiin, kuten rippi- ja hääjuhliin. Lentokenttäbussi pysähtyy vain 20 metrin päähän hotellin sisäänkäynnistä. Suunnitteletko kokousta suurelle ryhmälle, mittavampaa kongressia tai seminaaria Trondheimin keskustassa? Clarion Hotel® Trondheim Brattøran tekosaarella on yksi Skandinavian suurimmista kongressihotelleista, upealla paikalla Trondheiminvuonon edustalla. Hotellin moderni ja viihtyisä kokousosasto tarjoaa erikokoisia tilaratkaisuja kokoushuoneista tilaviin ryhmä- ja näyttelytiloihin. Clarion Hotel® & Congress Trondheim on täydellinen valinta moneen tilaisuuteen ja tapahtumaan, aina yksityistilaisuuksista, kuten hääjuhlista, kick-off-tilaisuuksiin ja yritysjuhliin. Hotellin Astrum Grill & Raw Bar -ravintola sijaitsee rakennuksen ylimmässä kerroksessa ja tarjoaa herkullisten makuelämysten lisäksi fantastisen näköalan Trondheimin ja kaupunkia ympäröivän vuonomaiseman ylitse.

Seitsemän kilometriä keskustasta; Tillerin kaupunginosassa sijaitseva Quality Hotel ™ Panorama tarjoaa joustavasti muunneltavissa olevat kokoustilat, ilmaisen pysäköintimahdollisuuden sekä ravintolan ja baarin palvelut. Jos etsit kokous- tai tapahtumatilaa lentokentän läheisyydestä, suosittelemme sinulle Quality Airport Hotel™ Værnes -kongressihotellia, joka sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä Trondheimin lentokentältä.

Mikäli aikataulut antavat myöden, kannattaa ehdottomasti tutustua hurmaavaan Trondheimiin. Tee kävelyretki kauniin Nidelven-joen rannalla. Astele viehättävän Vanhankaupungin läpi suoraan Bakklandetin kaupunginosaan, joka hemmottelee vieraitaan idyllisillä kahviloilla ja ravintoloilla kauniissa jokimaisemassa. Vilkas ja moderni Solsidenin ostoskeskus on täynnä erilaisia ruokailupaikkoja, baareja ja putiikkeja – shoppaile ja nauti raikkaasta juomasta ja herkullisista makuelämyksistä ostosten lomassa.

 

Lue vähemmän
6 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.