Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Svalbardissa

Tutki Svalbardin koskematonta erämaata tai osallistu sen vilkkaaseen kulttuuritarjontaan sekä ruokailu- ja ostosmahdollisuuksiin.

Napapiirin pohjoispuolella - Pohjoisnavan eteläpuolella

Svalbard sijaitsee napapiirin pohjoispuolella, Pohjoisnavan eteläpuolella - ja keskellä seuraavaa suurta seikkailuasi. Svalbard on syrjässä sijaitseva, eksoottinen ja erityinen paikka. Täällä erilaiset elementit todella hallitsevat. Spitsbergen on Svalbardin suurin saari, jolta löytyy Longyearbyen, maailman pohjoisin kaupunki. Lumimaiseman ympäröimänä löydät rikasta historiaa, kulttuuria, jännittävää eläinelämää sekä aktiviteetteja kaikille.

Hotelli keskeisellä paikalla Longyearbyenissa

Pohjoisin hotellimme, Funken Lodge, sijaitsee Haugenilla Longyearbyenissa ja sieltä on upea näköala sekä Adventfjordenille että tunnusomaiselle Hiortfjellet-tunturille. Funken Lodge sijaitsee 10 minuutin ajomatkan päässä lentokentältä ja sieltä on lyhyt matka Longyearbyenin keskustaan, aktiviteetteihin, nähtävyyksille sekä tax free -kauppoihin.

Loputtomasti mahdollisuuksia vuodenajasta riippumatta

Kun olet päättänyt matkustaa löytöretkelle Svalbardiin, löydät loputtomia mahdollisuuksia sekä maalta että mereltä. Välittömällä läheisyydellään rikkaaseen ja vaihtelevaan luontoon Svalbard tarjoaa vuodenajasta riippumatta kokemuksia, joita ei löydy muualta maailmassa. Talvella voit lähteä revontulisafarille, ajaa koiravaljakolla, tehdä löytöretkiä jääluoliin ja osallistua fossiilien hakemiseen. Tee päiväretkiä tai pidempiä tutkimusmatkoja, joilla tutustut jäätiköihin, tuntureihin ja vuonoihin lännessä sekä arktiseen erämaahan idässä. Jos sinulla on onnea, saatat nähdä vilauksen jääkarhusta, valaasta sekä Svalbardin porosta. Kesällä voit osallistua patikkaretkiin, kajakkimelontaan ja veneretkille kimaltelevissa vuonoissa kesäauringon alla.  

Koe kulinaarinen Svalbard

Tutustuttuasi Svalbardin ulkoilmaelämään voit hengähtää hieman rauhallisempien aktiviteettien parissa sisätiloissa. Longyearbyen houkuttelee myös maailman pohjoisimmilla olut-, viini- ja samppanjamaistiaisilla. Jos pidät kulinaarisista kokemuksista, voit osallistua suklaamaistiaisiin tai nauttia ruoasta Svalbardin parhaassa fine-dining ravintolassa nimeltä Funktionærmessen Restaurant. Täällä tarjoillaan maailmanluokan aterioita sekä kansainvälisellä että arktisella otteella.

Räätälöi Svalbard-vierailusi

Hyvä vinkki räätälöidä kokemuksesi Svalbardissa on ottaa yhteyttä Funken Lodgen palveluhenkiseen henkilökuntaan. Henkilökunta antaa mielellään vinkkejä monista arktisista nähtävyyksistä ja kokemuksista, joita sinun ei tule ohittaa. Ja mikä parasta; he varaavat aivan kaiken puolestasi. Valitse Svalbard seuraavaksi kohteeksesi. Lupaamme, ettet tule pettymään!

 

Lisätietoja Svalbardissa

Koe maaginen Svalbard kesällä!

Maaginen talvi Svalbardissa – 4 asiaa, joita et saa ohittaa!

 

Vastaavanlaisia kohteita

Bodø

Tromsø

Harstad

Lue vähemmän
1 hotelli alueella: Huippuvuoret

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

Tutustu Hotellit Ravintolat Kokoukset
3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.