Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Bodössä

Tervetuloa Pohjois-Norjaan ja luonnonkauniiseen Bodöhön. Hotellissamme Bodössä asut kaupungin eläväisen keskustan sydämessä. Hae katseellasi merikotkia, tee ostoksia kaupungin kaupoissa tai koe mahtavia luonnonilmiöitä– Bodö.

Asu aivan kaupungin sydämessä

Bodö sijaitsee niemimaalla Pohjois-Norjan rannikolla ja tarjoaa suurenmoisia luontoelämyksiä. Melo kajakilla, rentoudu veneessä tai kalasta maailman voimakkaimmassa vuorovesivirrassa nimeltään Saltstraumen. Kaupungista löytyy myös useita aktiviteetteja aivan keskustassa. Clarion Collection Hotel Grand Bodø sijaitsee keskeisellä paikalla lähellä Bodön Glasshuset-ostoskatua ja satamaa. Keskeisellä paikalla, vain korttelin päässä Bodön tuomiokirkosta ja BymuseetNordlandsmuseetista sijaitsee Comfort Hotel® Bodø. Aivan laiturin reunalta löydät puolestaan Quality Hotel™ Ramsaltin, josta käsin voit nauttia hienosta merelle päin avautuvasta näköalasta. Lisäksi löydät Ilmailumuseon Luftfartsmuseet ja Galleri Bodøgaard -ostoskeskuksen mukavan matkan päästä hotellilta. Bodø Airport sijaitsee vain parin minuutin päässä ja helpottaa kulkemista tähän suosittuun kohteeseen.

Rentoutuminen ja treeni

Pitkän päivän jälkeen voi tuntua ihanalta rentoutua ja ladata akkuja. Useimmissa hotelleistamme on oma kuntosali, jota hotellivieraamme saavat käyttää maksutta. Clarion Collection Hotel Grand Bodøssä ei ole omaa kuntosalia, mutta hotellivieraamme saavat alennusta Rapida Balancen pääsymaksusta, joka sijaisee kadun toisella puolella. Jos haluat suunnata mieluummin ulos ja kokea Bodön jalkaisin, voit saada upeita vinkkejä lähistöllä olevista, kävellen saavutettavista kohteista tai juoksulenkeistä.  

Kulttuuri, luonto ja historia

Bodö on vilkas kaupunki, joka on myös yksi Norjan nopeimmin kasvavista kaupungeista. Kaupungista löydät taidetta ja käsityötä tyypilliseen pohjoisnorjalaiseen tyyliin, sekä myös nykyaikaisia konsertteja ja hienoja ravintoloita. Vierailu Kjærringøyn saarella vie sinut ajassa taaksepäin. Saarella on kauniita rantoja ja korkeita vuorenhuippuja ja se on yksi Norjan parhaiten säilyneistä 1800-luvun kauppapaikoista. Maantieteellisellä sijainnillaan Bodö tarjoaa myös hyvät edellytykset kokea mahtavia luonnonilmiöitä. Kaupunki sijaitsee noin 90 kilometriä napapiiriltä pohjoiseen ja siellä on keskiyön aurinko 4. kesäkuuta - 8. heinäkuuta. Jos sen sijaan suunnittelet vierailevasi täällä talvella, saat mahdollisuuden kokea revontulet.

Kongressit, kokoukset ja tilat Bodössä

Haluatko tietää enemmän kongressi- ja kokoustiloistamme Bodössä? Löydät tarjontamme tästä.

Lue vähemmän
5 hotellia alueella: Bodø

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

Tutustu Hotellit Ravintolat Kokoukset
3.2.13.011 28
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.