Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Tromssassa

Tromssassa, joka tunnetaan myös Pohjoismaiden Pariisina, kohtaat mahtavan yhdistelmän raakaa luontoa, maagisia hetkiä sekä lämpimiä ihmisiä.

Etsitkö pakettitarjousta? Packtivityn avulla voit valita eri elämyksistä ja aktiviteeteista, jotka voit varata hotelliyöpymisesi varauksen yhteydessä. Ole hyvä!

Asu yhdessä meidän viidestä hotellistamme Tromssan keskustassa ja koe kunnon revontulet, säkkipimeys sekä arktiset seikkailut! Kaikki hotellit sijaitsevat kaupungin keskustassa, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Tromssassa sijaitsevalta Langnesin lentokentältä. Tromssassa voit pitää tauon historiallisessa Ølhallenissa, Tromssan vanhimmassa pubissa, sekä tutustua Mackin Panimoon. Yhdessä hotelleistamme voit myös rentoutua kaupungin ainoassa ulkoporealtaassa, hotellin katolla. Mikäli sinulla on onnea, voivat revontulet tarjota viihdettä valoesityksellään Pohjois-Norjan taivaalla. Jos pidät korkeuksista, mahdollisesta kovasta tuulesta sekä panoraamanäkymistä, kannattaa sinun mennä köysiradalla Storsteineniin, jossa on sekä kahvila että näköalapaikka ulkona. Tietysti sinun tulee tutustua myös tunnettuun Ishavskatedraleniin konsertteineen ja kulttuuritapahtumineen, ja perheelle on arktinen Polaria-kokemuskeskus jännittävä paikka päivän viettämiseen. Kesällä ei kannata missata keskiyön aurinkoa. Kesäaikana Tromssassa on myös ihanteellista tehdä RIB-retkiä ja vuonoristeilyjä, vai kiinnostavatko sinua merimelontaretket tai jäätikköretket?

Lue vähemmän
6 hotellia alueella: Tromssa

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.11.002 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.