Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Hotellimme Porsgrunnissa

Onko suunnitelmissasi matkustaa Porsgrunniin? Matkustatpa merenläheiseen rannikkokaupunki Porsgrunniin liikematkan, perhevierailun tai vain huvin vuoksi, yövyt parhaiten mukavassa ja keskeisesti sijaitsevassa hotellissamme.

Lähellä kaupunkia

Upouudessa Comfort Hotel Porsgrunnissa Kammerherreløkkassa asut todella keskeisesti ja käveyetäisyyden päässä suurimmasta osasta kaupungin tarjontaa. Hotelli sijaitsee aivan keskusrautatieaseman tuntumassa, joten voit saapua haluamallasi tavalla tarvitsematta välttämättä omaa autoa. Tulet myös olemaan kaikkien Porsgrunnin viihtyisien galleriakatujen, ravintoloiden ja  kauniin luonnonmaiseman keskellä, josta voit nauttia yksin tai yhdessä kumppanin tai kollegoiden kanssa.

Tutustumisen arvoisia kohteita Porsgrunnissa

Olipa Porsgrunnissa vierailusi syy mikä tahansa, voi sinulla olla hyvin harvinainen mahdollisuus valmistaa oma poslinikuppi. Posliini on tietenkin peräisin kuuluisasta Porsgrundin posliinitehtaasta, jonka tuotteita myydään verkkokaupoissa ja monissa kauppaketjuissa ympäri maan, ja tässä fyyisen tehtaan yhteydessä olevassa tehtaanmyymälässä voit ostaa B-luokan tuotteita jopa 80 % alennuksella! Posliinitehdas sijaitsee noin 20 minuutin kävelymatkan päässä Comfort Hotel Porsgrunnista, joten sinulla on mahdollisuus valmistaa oma kuppi vapaan hetken koittaessa!

Jos etsit hieman perheystävällisempiä vaihtoehtoja (tiedämme, etteivät posliinit ja lapset kenties ole paras yhdistelmä), voimme suositella opettavaista ja viihdyttävää vierailua suositussa DuVerdenin merenkäyntimuseossa ja tiedekeskuksessa, jotka sijaitsevat toisella puolella jokea posliinimuseoon nähden. Sieltä löydät tekemistä suurille ja pienille, kuten esimerkiksi ideatyöpajan, jossa lapsia rohkaistaan olemaan luovia, jossa voi kokeilla Virtual Realitya tai testata monia interaktiivisia näyttelyitä tiedekeskuksen kiinteissä näyttelyissä. Porsgrunn tarjoaa siis jokaiselle jotakin!

Kongressi- ja kokoustilat Porsgrunnissa

Porsgrunn on erinomainen kaupunki esimerkiksi kongressien järjestämiseen, sillä kaupunkiin on helppo saapua useimmista Norjan kaupungeista. Kaupunki on merenläheinen ja viihtyisä, ja siellä on runsaasti kodikkaita ruokapaikkoja, kun haluat lähteä hieman liikkeelle hotellista. Hotellissamme sinulla on aina mahdollisuus saada apua kongressien järjestämiseen, mukaan lukien räätälöidyt laitteistot, täydellisesti varustellut kokoushuoneet ja ravitsevat ruokailut. Voit järjestää myös suurempia kokouksia ja kongresseja täällä ja saada saumattoman ja miellyttävän kokemuksen. Lue lisää kongressivarusteiden valikoimastamme Porsgrunnissa.

Tietoja Porsgrunnista

Comfort Hotel Porsgrunn avataan maaliskuussa 2019

Lähellä sijaitsevat matkakohteet

Skien

Langesund

Larvik

Sandefjord

Tønsberg

Lue vähemmän
6 hotellia alueella: Porsgrunn

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.8.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.