Jäsenyys
Bryggen in Bergen on a summer day, people enjoying the bayside restaurants.

Suosittuja ravintoloita ja baareja Bergenissä

Ihastuttava länsirannikon Bergen – jossa maailmankuulu Bryggen sijaitsee – tarjoaa monia gastronomisia elämyksiä. Täällä voit herkutella paikallisista raaka-aineista valmistetuilla ainutlaatuisilla annoksilla tai tutustua jännittäviin makuihin kaikkialta maailmasta.

Yhä enemmän luovia kokkeja

Kapeat kujat, idylliset puutalorivistöt ja UNESCO-listattu Bryggen tekevät Bergenistä kauniin katsella. Bergen on kuitenkin myös täynnä herkullisia gastronomisia elämyksiä tarjoavia ravintoloita. Yhä useammat luovat keittiömestarit sekä mereltä että maalta saatavat ensiluokkaiset raaka-aineet takaavat sinun löytävän tästä idyllisestä kaupungista maailmanluokan ravintoloita.

Vuorten rauhasta vilkkaaseen kaupunkiin

Bergenissä voit nauttia vuorten rauhasta ja hiljaisuudesta ja suunnata sitten alas kaupungin vilkkaaseen keskustaan herkulliselle aterialle. Yli 200 ruokapaikan joukosta löydät varmasti makuhermojasi miellyttävän ravintolan. Michelin-tähdillä palkittujen BARE- ja Lysverket-ravintoloiden lisäksi Restaurant Oleana tarjoilee maukkaita kotiruoka-annoksia värikkäässä ja rentouttavassa miljöössä. Täällä voit myös nauttia virkistävän drinkin, jos sinua janottaa esimerkiksi pitkän ostospäivän jälkeen.

Ruokaelämyksiä lentoaseman vieressä

Sinun ei tarvitse mennä Bergenin keskustaan asti päästäksesi nauttimaan kaupungin ruoanlaittotaidoista. Miten olisi pysähdys The Social Bar & Bistro:ssä Bergenin lentokentälle laskeuduttuasi? Täällä voit maistella Bergenin makuja jo ennen kuuluisaan Bryggeniin astumista tai jossakin Bergenin monista taide- ja kulttuurikohteista vierailemista. Mikset kaupungissa ollessasi maistaisi jotakin paikallista ruokaa, kuten raspeballereita? Tervetuloa upeaan Bergeniin! Mutta muistathan pakata sateenvarjon.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset