Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kokousta kanssamme

Bergen Norja

7 hotellia vastaa hakuasi

Ole hyvä ja kokeile jotain muuta matkakohdetta

Kokoukset ja kongressit Bergenissä

Tervetuloa Bergeniin, Norjan länsirannikolle! Kokous, kongressi tai tapahtuma Bergenissä? Meiltä löydät täydelliset tilavaihtoehdot – pienemmistä hotelleista suuriin kongressihotelleihin, keskustassa ja Bergenin Flesland-lentokentän tuntumassa.

Jos suunnittelet pienimuotoisempaa kokousta Bergenissä, on Torgalmenningen-kävelykadun ja tunnetun maamerkin, Den blå steinen -kiviveistoksen lähellä sijaitseva Hotel Oleana erinomainen valinta. Heti nurkan takana sijaitsee myös hotellimme Hotel No 13, joka tarjoaa viihtyisät, rauhalliset tilat ja ravintolan palvelut pieniin, epävirallisempiin kokouksiin.

Useat hotelleistamme sijaitsevat lähellä merta, kuten Comfort Hotel® Holberg, joka tarjoaa monipuoliset kokoustilat ravintolapalveluineen. Suositulla Bryggen-makasiinialueella sijaitseva Clarion Collection® Hotel Havnekontoret on tyylikäs hotellivalinta kokouksiin pienemmille ryhmille. Hotellin näköalatorni tarjoaa upeat puitteet esimerkiksi eleganteille vastaanottotilaisuuksille ja muille muodollisille tapahtumille. Vastapäätä Clarion Collection Hotel Havnekontoretia, lahden toisella puolella, sijaitsee persoonallinen Clarion Hotel® Admiral, jonka monipuoliset tilat soveltuvat täydellisesti niin kongresseihin, joulujuhliin kuin elämäsi tärkeisiin juhliin, kuten häihin ja rippijuhliin. Kaksi suurta kongressihotelliamme, Quality Hotel™ Edvard Grieg ja Clarion Hotel® Bergen Airport, sijaitsevat erinomaisella paikalla, tarjoten täydelliset tilat ja palvelut mittaviin kongresseihin mukavasti lentokentän tuntumassa. Lisäksi vain kahden minuutin päässä saapumishallista sijaitseva Comfort Hotel® Bergen Airport toivottaa vieraat tervetulleiksi viihtyisillä ja moderneilla tilaratkaisuillaan.

Jos kokousaikataulu antaa myöden, kannattaa ehdottomasti tutustua viehättävään Bergeniin, joka tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa jokaiseen makuun. Kaikki keskustahotellimme sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä kaupungin shoppailumahdollisuuksista, ravintola- ja kulttuuritarjonnasta sekä suosituista nähtävyyksistä, kuten Bryggenin historiallisista puutaloista sekä suositusta Fisketorget-torista, josta voi ostaa tuoretta kalaa ja äyriäisiä sekä paikallisesti tuotettuja vihanneksia sekä hedelmiä. Ulriken ja Fløyen-vuoret tarjoavat unohtumattoman elämyksen norjalaisessa luonnossa ja ovat todella suosittuja patikointikohteita henkeäsalpaavine näkymineen yli Bergenin. Liki neljäsataa metriä korkean Fløyen-vuoren näköalatasanteelle voi matkata myös erityistä Fløibanen-köysirataa pitkin.

Lue vähemmän
7 hotellia vastaa hakuasi
Teitä on monta!

Tiedustelusi lähettämisen yhteydessä tapahtui virhe. Ole hyvä ja yritä myöhemmin uudelleen.

Otamme kuitenkin mielellämme sinuun yhteyttä, jotta voimme yhdessä pohtia, josko jokin sinun tarpeitasi ja toiveitasi vastaava järjestely saataisiin aikaan.

Ole hyvä ja syötä seuraavat tiedot

Nimesi

Virheellinen sähköpostiosoite

Virheellinen puhelinnumero

Viesti on lähetetty.

3.2.11.002 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.