Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Comfort Hotel® LT Vilna ,  Liettua

Comfort Hotel® LT

Vilna,  Liettua

Vilnan tyylikkäin ja raikkain hotelli. Kyllä, sen uskallamme melkein luvata. Comfort Hotel LT on kävelyetäisyydellä Vanhastakaupungista ja tarjoaa kuntosalin, joka on auki ympäri vuorokauden, neljä upeaa kokoustilaa sekä suositun Time-ravintolan.

Comfort Hotel® LT 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
200 hienoa huonetta, moderni ravintola ja baari, neljä inspiroivaa kokoustilaa ja kuntosali, joka on auki kellon ympäri. Nämä kaikki yhdessä tekevät Comfort Hotel LT:stä uuden vahvan toimijan Vilnan hotellikartalla.
Keskellä Vilnaa

Vain 700 metrin päässä Vilnan rautatieasemalta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä viehättävästä Vanhastakaupungista. Comfort Hotel LT on täydellinen tukikohta Vilnaan tutustumiseen. Lentokentältä pääset hotellille 10 minuutissa. Lyhyesti sanottuna, ovi Vilnaan on aina auki, kun asut meillä.

Hienot huoneet

Pidämme hyvännäköisestä ja modernista sisustuksesta. Valitsit sitten kahden hengen Standard-huoneen tai superylellisen kahden hengen sviitin, lupaamme, että olemme pitäneet viihtyvyydestäsi huolta. Modernit värit (ei mitään pliisuja värejä), säädeltävä ilmanvaihto, lattialämmitys kylpyhuoneissa ja todella mukavat vuoteet.

Suosittu ravintola Time

Tekeekö mielesi Vilnan parasta purtavaa ja rentoa hengailua? Comfort Hotel LT ylpeänä esittelee: Time – oma ravintolahelmemme.

Kokoukset ja tapahtumat

Ota kollegat mukaan hauskalle ja inspiroivalle viikonloppureissulle Liettuan pääkaupunkiin. Tarjoamme neljä hienoa kokoustilaa jopa 10 hengelle, keskellä Vilnaa. Pidämme huolta siitä, että saatte hyviä välipaloja, aamiaisen, lounaan ja illallisen ravintolassamme.

Kuntosali, joka on auki ympäri vuorokauden

Haluatko treenata kunnolla, vaikka olisit reissussa? Tervetuloa Comfort Hotel LT:n kuntosalille, joka on auki ympäri vuorokauden.

Yhteystiedot

  • Kauno str 14, Vilnius, Lithuania 03212 Vilna , Liettua

Löydä hotellille

Lentokentältä

20 min taksilla Vilnan kansainväliseltä lentokentältä tai bussilla: Ota bussinumero 3G pysäkille Sparta (1 EUR/hlö). Kävele vähän matkaa takaisin, ylitä katu ja käänny vasemmalle Kaunan kadulle. Kävele suoraan toisen korttelin päähän (2-4 minuutin kävely).

Bussilla

Aguonun pysäkki

Junalla

Vilnan juna-asemalta (Vilniaus Geležinkelio Stotis): Kävele pääsisäänkäynnin läpi, suoraan eteenpäin Stotiesin ja Sopenon katujen ohi (noin 750 metriä).

Taksilla

Suosittelemme yritystä A2B Taxi, puhelin +370 626 66667.

Tietoja hotellista Comfort Hotel LT

Hotellihuoneiden määrä

200 huonetta - 320 vuodetta

Kokoustilojen määrä

4 kpl - tilaa 185 osallistujalle

Etäisyys lentokentältä

Vilnius International Airport: 5 km, noin 10 min hotellilta

Etäisyys paikallisliikenteestä

Bussipysäkki Aguonu: 110 m
Juna-asema Vilniaus Geležinkelio Stotis: 0,8 km, noin 10 minuutin kävely

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 25
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.