Ainutlaatuinen japanilainen kylpyläkokemus nimeltään Yasuragi on jälleen avannut ovensa kuukausien kunnostuksen jälkeen. He säilyttävät pidetyn ja harmonisen konseptinsa, mutta nyt uudessa, enemmän japanilaisessa ja rentouttavassa ympäristössä. Yasuragi odottaa sinua mäntymetsän rinteessä, meren rannalla heti Tukholman ulkopuolella.

Yasuragi – paikka, jonne kaivataan


Jo 20 vuoden ajan Yasuragi on ollut paikka, jonne ihmiset hakeutuvat halutessaan päästä hetkeksi irti arjesta ja vain rentoutua. Näiden 20 vuoden ajan japanilainen kylpy on ollut Yasuragi-konseptin kulmakivenä, ja se tulee olemaan sitä jatkossakin.


Osa uudesta, rauhallisemmasta japanilaisesta kylpylästä.


Uusia, Japanin innoittamia kokemuksia


Matka kohti uutta Yasuragia alkoi vuosi sitten, kun inspiraatiota lähdettiin keräämään Japaniin. Matka päättyi 1. tammikuuta 2018, jolloin hotelli avattiin uudelleen kuukausien kunnostuksen jälkeen. Kunnostus on antanut Yasuragille uuden tervetuliaispaikan sekä useampia uusia mahdollisuuksia kylpyyn ja rentoutumiseen. Kuten aikaisemminkin, aloitat kylpyläkokemuksesi japanilaisella pesulla. Sen jälkeen sinulla on useita valintamahdollisuuksia. Kuulostaako hiilihappokylpy houkuttelevalta? Tai rentouttava kylpy lämpimissä lähteissämme, joista on näköala sen vuoren yli, jolla Yasuragi sijaitsee? Ehkäpä olet kiinnostunut unisaunasta, jossa on miellyttävä lämpötila, noin 43 astetta? Tai japanilaisesta jalkakylvystä? Riippumatta siitä, mitä valitset, pääset takuulla rentoutumaan vieraillessasi Yasuragissa ja sen japanilaisissa kylvyissä.


Yukata


Vaikka hotellin ympäristö muuttuu, kaikki muu ei kuitenkaan muutu. Esimerkiksi rakastettu yukata on edelleen jäljellä, kuten myös uima-asut ja tossut, jotka saat sisäänkirjautumisen yhteydessä. Yukata on japanilainen puuvillatakki, jota käytät koko vierailusi ajan, myös ravintolavierailujen yhteydessä.


Kaikilla kylpylävierailla on samanlainen yukata ja uima-asu, mikä tekee helppoa siitä, että sinä vieraana voisit helpommin rentoutua ja keskittyä vain nauttimaan.


Uusi vegaaniravintola


Uuden japanilaisen kylpylän, rentoutumistilojen ja uuden tervetuliaispaikan lisäksi Yasuragilla on aivan uusi vegaaniravintola, joka on nimeltään Saishoku – nimen merkitys japanin kielessä on osuvasti vihannesten syöjä. Ravintolassa on 40 istumapaikkaa ja ruokalista, joka koostuu raakaravinnosta (rawfood) ja vegaaniruokalajeista. Ravintola sijaitsee kylpylän vieressä ja ajatuksena on, että Yasuragin vieraat voisivat helposti livahtaa sinne kokemaan jotain erityistä vierailunsa aikana.À la carte -ravintola ja Teppanyaki Kiri ovat edelleen jäljellä, mutta uusilla ravintolaympäristöillä.


Restaurant Saishoku Yasuragi_16_9


Yasuragi keskittyy erittäin paljon kestävään kehitykseen. Tästä syystä siellä tarjoillaan aterioita, joissa on lähellä viljeltyjä ja kauden mukaisia raaka-aineita.