Haluatko vinkkejä siitä, minne voit mennä seurustelemaan drinkin tai kahden ääressä ilman, että sinun tarvitsee kävellä koko Andra Långgatania? Tässä on luettelo laatutestaamistamme hotellibaareista Göteborgissa.

Bartender squeezing lemon
Laadukkaita drinkkejä, hyviä ystäviä ja ihana miljöö illanviettoon. Voiko enää enempää pyytää?

Göteborgin parhaat tarjoukset

Vinkit hauskoihin aktiviteetteihin, ravintoloihin, etuihin ja kaikkeen, mitä et halua missata!

Keskellä Göteborgin keskustaa ei ole pulaa anniskelupaikoista. Andra Långgatan ja vallihaudan sisällä oleva kortteli ovat laajalti tunnettuja baareistaan, yökerhoistaan ja ravintoloistaan. Täydellinen baarikierrosillalle. Mutta Göteborgilla on enemmän helmiä tarjottavanaan niille, jotka haluavat kokemuksia kaupungista drinkkien ääressä. Haluatko vinkkejä? Tässä on luettelo laatutestaamistamme hotellibaareista.


1. TaKeT, Comfort Hotel® Göteborg - palkittu kattoterassi


Skeppsbroplatsen 1


Aivan laiturin vieressä on uudistettu Skeppsbrohuset, jossa sijaitsee Comfort Hotel® Göteborg, yksi kaupungin hienoimmista hotelleista. OGBG Restaurant & Bar tarjoilee itäintialaista ruokaa ja juomia, jotka sopivat joko ruoan kanssa tai seurueesi kanssa käymiin keskusteluihin. Kesällä on ehdottomasti kiellettyä jättää väliin TaKeT – kattobaari, josta on näkymä Göteborgin sataman sisäänkäynnille. The Rooftop Guide on nimennyt TaKeTin maailman parhaaksi kattobaariksi kesän aikana vuorottelevien tapahtumien ansiosta, jotka tekevät jokaisesta vierailusta uudenlaisen kokemuksen.


TaKeT Comfort Hotel City Göteborg_16_9Kansainvälisesti arvostettu kattobaari TaKeT on kiistatta suosittu, ehkä kaikkien tapahtumiensa ansiosta, jotka tekevät jokaisesta vierailusta uudenlaisen elämyksen.


2. Postbaren, Clarion Hotel® Post - luonnollinen tapaamispaikka bilettäjille


Drottningtorget 10


Göteborgin keskusaseman vieressä on historiallinen postitalo, joka on ollut hotelli yli 10 vuoden ajan. Clarion Hotel® Post on vuosien saatossa tullut luonnollinen paikka viettää iltaa loistavien drinkkien, hyvän ruoan ja HYVÄN tunnelman parissa. Hotellin suosittujen ravintoloiden VRÅ:n ja Nordan lisäksi löydät täältä Postbarenin, jossa on tarjolla jännittäviä juomia ja heidän omaa oluttaan. Kesäkuukausina Terassi avautuu ulkoterassina takuuvarmasti aurinkoisella sijainnilla.


Postbaren Clarion Hotel Post_1_1Oman oluen lisäksi Postbarenissa on tyylikäs ja kutsuva sisustus, kuin tehty illan viettämiseen hyvien ystävien seurassa.


3. Avalon Hotel - laadukkaita drinkkejä design-ympäristössä


Kungstorget 9


Feng shui -sertifioitu designhotellimme Avalon Hotel sijaitsee Göteborgin parhaassa osoitteessa, ja hotellin baari tarjoaa kilpailijoille kunnon vastuksen. Tänne kerääntyvät niin paikalliset kuin turistitkin. White Guiden mielestä drinkit ovat huippuluokkaa, ja voimme olla vain samaa mieltä.


Facade night Avalon Hotel_16_18Avalon-hotellin dramaattista julkisivua ei voi ohittaa Kungstorgetin ohi kävellessä, kellonajasta riippumatta.


4. Quality Hotel™ Panorama - ajanviettoa lautapelien ja shuffleboardin parissa


Eklandagatan 51-53


Quality Hotel™ Panorama on kivenheiton päässä Lisebergistä, Svenska mässanista ja Universeumista. Aulabaarissa tarjoillaan kahvia, juomia ja pientä purtavaa, mutta parasta on, että voit pelata shuffleboardia tai lautapelejä samalla, kun vietät koko illan ystäviesi kanssa. Melodifestivalenin aikaan voit myös vuokrata oman karaokehuoneen ja nolata (tai pelotella) ystäväsi omilla kauniilla lauluillasi!


Shuffleboard Quality Hotel Panorama, Gothenburg_16_9Hyvä juoma ja erä shuffleboardia tai lautapelejä parin hyvän ystävän kanssa. Eikö kuulostakin aivan unelmalta?


5. Odins TAK, Clarion Collection® Hotel Odin – a relaxed rooftop bar


Odinsgatan 6


Läheltä keskusasemaa löydät vielä yhden kattoterassin. Myös The Rooftop Guide on huomannut Odinin TAK:n, mutta täällä fiiliksen nimi on m-u-k-a-v-a. Loungekalusteet, aurinkovuoteet ja rento ympäristö luovat kertakaikkisen miellyttävän kokemuksen auringon lämmössä.


Roof terrace bartender Clarion Collection Hotel Odin_16_9Tämä ei ehkä ole se näky, joka kohtaa sinut keskellä talvea, mutta koeta kestää, kesä on pian täällä. Odota vain.


Muina iltoina sinun kannattaa suunnata Clarion Collection® Hotel Odin sisäänkäyntikerrokseen. Moderni funkistyyli kehystää hotellin baaria ja sen oleskelutilaa. Mukavat nojatuolit ja takka saavat sinut haluamaan jäädä koko illaksi.


Clarion Collection Hotel Odin lobby sofa fireplace_16_9Clarion Collection® Hotel Odinin takan ääressä olevalla sohvalla voit istua koko illan hyvien ystävien seurassa.


6. Comfort Hotel® City - avoinna vuorokauden ympäri


Drottninggatan 63-65


Comfort Hotel® City on barception, joka on avoinna vuorokauden ympäri (vaikka alkoholia ei tarjoilla 24/7). Se on mukava ja rento paikka tavata ystäviäsi ennen kuin lähdette kaupungille – tai viimeisenä pysähdyspaikkana matkalla kotiin. Tai voitte jäädä koko illaksi. Täällä voitte syödä, juoda ja seurustella sallivassa ympäristössä.


Barception full of people Comfort Hotel City_16_9Tiesitkö, että barception tarkoittaa baaria ja vastaanottoa? Täällä voit sekä kirjautua sisään että rentoutua drinkin tai ruoan parissa.


Comfort Hotel City Göteborg lounge area_16_9Mukavien nojatuolien ja hyvän seuran ansiosta ei oikeastaan ole mitään syytä lähteä hotellista.
Vinkkejä Göteborgin asukkaille


Nyt olet valmis iltaan kaupungilla. Mutta missä aiot nukkua? Täältä löydät kaikki hotellimme Göteborgissa.

Göteborgin parhaat tarjoukset

Vinkit hauskoihin aktiviteetteihin, ravintoloihin, etuihin ja kaikkeen, mitä et halua missata!