Jäsenyys

Baari ja ravintola

NÒR on kaupungin uusi ravintolakonsepti, jossa Pohjola kohtaa Keski-Euroopan

Ravintolamaailman uuden konseptin, NÒRin, yksi jalka on pohjoismaisessa ruokahistoriassa ja toinen modernissa keskieurooppalaisessa ruokakulttuurissa. Valitse suosikkisi upealta à la carte -menulta tai anna kokin päättää – ehkäpä rakastut uudelleen vanhaan klassikkoon? Sitä ennen kerromme kuitenkin tarkemmin kaupungin (tai pikemminkin useiden kaupunkien) uudesta ravintolahelmestä.

Two friends having dinner by the bar at restaurant NÒR.
 • Tiedäthän perjantaifiiliksen? Kun uteliaisuus, jännitys ja odotus kuplivat sisälläsi.

 • Tämä tunnelma kuvaa hyvin uutta NÒR-ravintolakonseptiamme, olipa perjantai tai ei.

 • Täällä tarjoillaan tunnettuja klassikoita, jotka on maustettu uskaliaalla, eläväisellä ja vauhdikkaalla tunnelmalla.

 • Jos et ole vielä perjantaifiiliksessä saapuessasi paikalle, no... Se asia on pian hoidettu!

Kunnioituksesta pohjoismaista ruoanlaittotaitoa kohtaan

Brasserie-ravintola NÒRissa voit odottaa saavasi kokea kahden aikakauden parhaat puolet. Ravintolan menu on täynnä klassisia, pohjoismaisia ruokalajeja, jotka on päivitetty moderniin tapaan. Pohjoismaisen ruoanlaittotaidon ja uusien keskieurooppalaisten vaikutteiden yhdistelmä tekee NÒRista täysin ainutlaatuisen ruokaelämyksen. Ehkä saat maistettavaksesi Toast Pelle Janzonin uuden version? Tai mikset yllättäisi makunystyröitä odottamattomilla ja jännittävillä yhdistelmillä, kuten punajuurella, vadelmilla ja lakritsilla – jotka kaikki tarjoillaan samalta lautaselta? Täällä raaka-aineet nousevat pääosaan. Menulla ovat esillä pohjoismaiset metsä ja maa, ja ruoat heijastelevat kauden aineksia.“Ruoka ja juoma ovat uskomattoman tärkeitä asioita, kun matkustajat valitsevat hotellin tai kun paikalliset päättävät ottaa hotellin omakseen. NÒRin vaikutteet ovat peräisin vierailta ja heidän toivomuksistaan, joihin on yhdistetty ripaus maailmalla suosiotaan kasvattavista ruokatrendeistä. Tässä kohtaa kestävät ja lähituotetut ainekset nousevat tärkeiksi”, toteaa Fredrik Blomberg, SVP Food & Beverage Strawberry.Jos sinulla on vaikeuksia valita sopivaa annosta à la carte -menulta ja pidät uusien asioiden kokeilemisesta, voit antaa kokin päättää puolestasi. Joissakin ravintoloissamme on nimittäin valittavissa Chef's Choice, joka sisältää alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan – nämä kaikki ovat kokin huolella valitsemia ja koostamia.

Colorful drink at restaurant NÒR.
 • Laaja viinivalikoima ja jännittäviä cocktaileja

  Ruoka-annokset yhdessä laajan eurooppalaisen viinivalikoiman kanssa vievät inspiroivalle makumatkalle, yhdisteletpä sitten ruoan ranskalaiseen, italialaiseen, espanjalaiseen tai saksalaiseen viinivaihtoehtoon.

 • Tarjoiluhenkilöstömme auttaa mielellään – he tietävät, mitkä annokset sopivat parhaiten yhteen kunkin viinin kanssa.

 • Jos et ole viinien ystävä, ei hätää – NÒR taitaa myös cocktailit. Täällä tarjoillaan nimittäin joitakin maailman tunnetuimmista cocktaileista, nekin tietenkin pohjoismaisista raaka-aineista vamistettuina.

 • Jos haluat alkoholittoman vaihtoehdon, täällä valmistetaan myös vähintään yhtä hyviä mocktaileja.

Juhlia, afterworkia ja kaikkea siltä väliltä


Ruokaelämys ulottuu paljon lautasta pitemmälle. Voisiko tämä olla toinen olohuoneesi? Tämä kuvaus sopii ainakin hyvin kuvaamaan tätä ravintolakonseptia. Olet tervetullut tänne milloin tahansa, tilaisuuden luonteesta riippumatta. NÒR on erinomainen valinta, haluatpa poiketa paikalle kollegoiden kanssa nauttiaksenne lasillisen jotakin hyvää, juhliaksesi jotakin erityistä läheistesi kanssa tai vain aloittaaksesi viikonlopun vieton.

Colorful food served at restaurant NÒR.
 • Täällä sinua odottaa konstailematon, eläväinen tunnelma, joka tuo perjantaifiilistä jokaiseen päivään.

 • Sekä menu että miljöö tekevät ravintolasta erinomaisen paikan kaikenlaisiin tapaamisiin iästä ja makumieltymyksistä riippumatta.

 • Tervetuloa kokemaan NÒR!

Löydät NÒR-ravintolat täältä

Nykyään NÒR-ravintolat sijaitsevat seuraavissa kaupungeissa:
"NÒR löytyy nykyään seitsemästä kohteesta Ruotsissa. Odotamme innokkaasti, että NÒR kehittyy ja että tämä tuotemerkki laajentuu tulevaisuudessa useampiin paikkoihin", kertoo Fredrik Blomberg, SVP Food & Beverage Strawberry.


Beetroot dish at restaurant NÒR.Table setting at restaurant NÒR at Quality Hotel™ Match in Jönköping.Cosy table setting at restaurant NÒR.Colorful fish dish at restaurant NÒR.

Tutustu myös muihin

Ravintolat ja baarit

Viimeisimmät lisäykset