JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Food presentation at restaurant NÒR.

NÒR Östersund

Moderni brasserie Östersundin sydämessä

Varaa nyt

Läheltä ja kaukaa peräisin olevia makuja yhdistelevä NÒR tarjoaa upeita alkudrinkkejä, illallisia ja kaikkea siltä väliltä. Nauti maistuvasta ruoasta ja juomasta Östersundin keskustassa. NÒR Östersund avautuu 13. lokakuuta.

Moderni brasserie

NÒRin menu heijastelee perinteisten, pohjoismaisten ruokalajien ja jännittävien keskieurooppalaisten vaikutteiden ihanaa sekoitusta. Ravintola korostaa pohjoismaista ruonlaittotaitoa ja se nostaa paikalliset raaka-aineet pääosaan – pohjoismainen metsä ja maaseutu pääsevät hyvin esille. Kaipaatpa kolmen ruokalajin illallista tai vain maistuvaa juotavaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Tervetuloa NÒRiin nauttimaan hyvästä seurasta ja ihanasta tunnelmasta pohjoismaiseen tapaan.

Paikka kaikkiin tilanteisiin

Ravintola on kuin tehty kaikenlaisia tapaamisia varten. Löydät NÒRin nimittäin Östersundin ydinkeskustasta, hotelli Clarion Hotel® Grand Östersundista. Sinun ei tarvitse olla hotellivieras voidaksesi maistaa jotakin ravintolan upealta menulta. Kaikki ovat tervetulleita, oletpa ohikulkumatkalla tai asut kaupungissa vakituisesti. Heittäydy mukaan lämpimään ja sosiaaliseen tunnelmaan, nauti huolella valmistetusta ruoasta ja luo muistoja yhdessä läheistesi kanssa. Anna NÒR Östersundin toimia toisena olohuoneenasi.

NÒR Östersund

A fish dish being served at the NÒR restaurant .Woman having agood time at restaurant NÒR Östersund.

NÒR Östersund

Östersund

Menu

Aukioloajat

Illallinen

Maanantai - Torstai: 17:00 - 22:30

Perjantai - Lauantai: 16:30 - 23:00

Osoite

Prästgatan 16, 831 31 Östersund

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: cl.ostersund@strawberry.se
Varaa nyt

Avataan 13. lokakuuta 2023

NÒR Östersund avaa ovensa 13. lokakuuta 2023 – varaa pöytäsi jo nyt!