JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Colorful food on the table at restaurant NÒR in Umeå.

NÒR Umeå – pohjoismaisen keittiön parhaat palat

Varaa nyt

Nauti modernin brasserie NÒRin luovasta menusta Uumajan sydämessä. Täällä sinua odottaa rento ja lämmin tunnelma – täydellinen tapaamispaikka ystävien, kollegoiden tai perheen kesken. Lämpimästi tervetuloa!

Pohjoismaista ruoanlaittotaitoa

NÒRissa et voi muuta kuin ihastella pohjoismaista ruoanlaittotaitoa. Ravintola on nimittäin kunnianosoitus pohjoismaiselle keittiölle perinteisten annosten kera, jotka ovat saaneet päivityksen keskieurooppalaisten vaikutteiden muodossa. Menun kaikki annokset valmistetaan huolella paikallisista raaka-aineista. NÒRissa uskalletaan heittäytyä luovaksi, inspiroivaksi ja rohkeaksi! – kuitenkaan pohjoismaista historiaa unohtamatta.

Uumajan paras näköala

Brasserie NÒR ja siihen kuuluva kattoterassi löytyvät 13. kerroksesta Clarion Hotel® Umeåsta, ja sieltä on tarjolla eturivin näköala kauniille Uumajanjoelle. Ravintola sijaitsee vain 1,5 kilometrin päässä keskusrautatieasemalta ja on lähellä kaikkea, mitä tällä kaupungilla on tarjottavanaan. NÒR tarjoaa tyylikkyyttä, hienostuneisuutta ja hieman mystiikkaakin, sopien tarjoamaan ihania ruokailuelämyksiä kaikkiin tilaisuuksiin. Saavu ystävien tai perheen kanssa nauttimaan pohjoismaisista klassikoista moderniin tapaan.

View from the seat at restaurant NÒR in Umeå.A fresh oyster at restaurant NÒR in Umeå.Friends enjoying dinner at restaurant NÒR in Umeå.

NÒR

Umeå

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Storgatan 36, 903 26 Umeå
 • contactPhonePuhelin
  +46 90 206 40 40
 • emailContactSähköpostiosoite
  umea@restaurant-nor.com
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt