JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
A fish dish being served at the NÒR restaurant .

NÒR Södermalm

NÒR – pohjoismaalaisia herkkuja Keski-Euroopan vivahteella

Varaa nyt

Tervetuloa kokemaan NÒR, jotain mikä herättää kaikki aistisi! Täältä löydät tutut klassikkoherkut modernilla ja tämän päivän vivahteella. NÒR sijaitsee yhdellä Tukholman trendikkäimmistä alueista Södermalmin sydämessä.

Pohjola tapaa Keski-Euroopan

NÒR tarjoaa unohtumattoman ruokaelämyksen pohjoismaalaisella henkäyksellä. Menu on inspiroitunut pohjoismaalaisista yhdistelmistä mielenkiintoisella keski-eurooppalaisella vivahteella. Raaka-aineet ovat aina laadukkaita ja paikallisia. Tule ja nauti tunnelmallisesta ja rauhallisesta tunnelmasta luonamme klassikkoherkkujen kera.

Tukholman paras sijainti herkutteluun

NÒR löytyy Tukholman kenties kaikista ravintolarikkaimmalta alueelta, Södermalmilta, Clarion Hotel® Stockholm yhteydestä. Läheltä löydät myös laajan valikoiman shoppailu-, kahvila-, galleria- ja baarivaihtoehtoja tekemään päivästäsi mitä parhaimman. NÒR on täydellinen valinta olit sitten kippistämässä afterworkilla kollegan kanssa tai juhlistamassa merkkipäivää suuremmalla seurueella. Tervetuloa kokemaan NÒR!

NÒR Södermalm

Colorful fish dish at restaurant NÒR.Cutting up a burrata on a plats at restaurant NÒR.A chocolate brownie for desert at restaurant NÒR.

NÒR Södermalm

Tukholma

Menu

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Ringvägen 98, 104 60 Stockholm
 • contactPhonePuhelin
  +46 8 462 10 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  sodermalm@restaurant-nor.com
 • calendarPöytävaraus
  Varaa nyt