Ovatko kaupunkihotellit Kööpenhaminassa täynnä tai liian kalliita? Ajattele uudella tavalla ja ajattele uudelleen! Kastrup-hotelli on ihanteellinen lähtökohta seuraavalle Kööpenhamina-viikonlopullesi: – Olimme kaupungissa 10 minuutissa, kertoo matkustaja Pia Zäther.

Suosittu Nyhavn.
Suosittu Nyhavn.

Pia Zäther. Valokuva: Yksityinen


10 minuuttia Kööpenhaminan keskustaan

Kastrup, eikö se ole tosi kaukana Kööpenhaminasta? Minähän haluan tehdä ostoksia Strögetillä, kuljeksia Nyhavnissa ja kokea aitoa tanskalaista kodikkuutta! Tuntuuko tämä tutulta?


Näin ajatteli myös Pia Zäther, 50, Jönköpingistä – kunnes hän ja hänen matkaseuralaisensa kokeilivat asumista uudessa Clarion Hotel Copenhagen Airport -hotellissa, keskellä Kastrupia, viettäen Kööpenhamina-viikonlopun joulukuussa 2017. Pia ja hänen miehensä odottivat innolla suurkaupunkiviikonloppua; ihania ravintolavierailuja ja ostoksilla käymistä. Jonkin aikaa etsittyään he päättivät asua Kastrupissa, sillä useimmat hotellit keskellä kaupunkia olivat täynnä ja niissä oli liian korkea hinta. Pia yllättyi positiivisesti sekä standardista että sijainnista.


– Mikä onni, että niin monet keskustan hotellit olivat täynnä, muuten emme olisi päätyneet Clarion Hotel Copenhagen Airport -hotelliin, Pia kertoo meille.


Hotellihuone Clarion Copenhagen Airport -hotellissa.


Clarion Hotel Copenhagen Airport -hotellista sinulla on 1 minuutin matka lentokentälle ja 10 minuutin matka ostoksille.


Kylpylässä Ni’mat Spa on lämmitetty suolavesiallas, aromihöyrysauna ja kuusi hoitohuonetta.


Moderni ja loistava hotelli

– Hotelli oli huippuhyvä, moderni ja loistava, eikä meidän tarvinnut koskaan avata TV:tä viihteeksi. Katsoimme vain ulos hotellihuoneen valtavista ikkunoista, jotka ulottuivat lattiasta kattoon, ja näimme kaikki nousevat ja laskeutuvat lentokoneet, Pia sanoo.


Lentokentän läheisyydestä huolimatta huoneessa oli täysin hiljaista:


– Emme kuulleet yhdenkään lentokoneen nousua tai laskua, erittäin hyvä äänieristys, sanoo Pia ja jatkaa:

– Mutta meitä yllätti eniten se, kuinka kätevää metrolla liikkuminen oli – vain 10 minuutissa olimme Kööpenhaminan keskustassa! Meidän ei edes tarvinnut mennä ulos hotellista päästäksemme asemalle.


Kööpenhaminan Metro, Linjat M1 & M2. Hotellistamme menee vain yksi linja kaupunkiin, joten et voi erehtyä.


Metro lähtee 4-6 minuutin välein

Alikulkutunneli yhdistää Clarion Hotel Copenhagen Airport -hotellin ja aseman, josta voit mennä joko metrolla tai junalla Kööpenhaminan keskustaan. Minkäänlainen sää ei voi estää sinua menemästä kaupunkiin ja kokemasta Kööpenhaminan viehätystä. Metron kuljettajaton juna kulkee usein, päivisin 4-6 minuutin ja öisin 15-20 minuutin välein. Yhdensuuntainen matka maksaa vuonna 2018 36 DKK per henkilö ja liput ostat Metron verkkosivulta tai automaateista, joita on joka asemalla. Suosittelemme sinua ostamaan Citypassin, jolla voit matkustaa rajattomasti 72 tuntia hintaan 200 DKK tai 24 tuntia hintaan 80 DKK.


KøbenhavnHoukutteleeko pyöräretki Kööpenhaminassa?


Oletko valmis varaamaan seuraavan Kööpenhamina-viikonloppusi? Täältä löydät kaikki hotellimme Kööpenhaminassa ja sen ympäristössä!