Suomalainen Snapchatin somevaikuttaja Joonas Pesonen kerää kimpsunsa ja kampsunsa sekä kasvinsa ja muuttaa hotelliin Clarion Hotel® Helsinki ja sen sisarhotelliin Clarion Hotel® Aviapolis – ja hän tulee asumaan hotellissa kokonaisen vuoden.

Joonas Pesonen Clarion Hotel Helsinki
Suomalainen vaikuttaja Joonas Pesonen hotellin Clarion Hotel® Helsinki edessä

Suomalaisten somevaikuttajien kilpailussa oli Joonas Pesonen se, joka lopulta voitti melko epätavallisen oleskelun hotellissa Clarion Hotel®: Kokonaisen vuoden 1. helmikuuta 2019 lähtien tulee Joonas (ja hänen kasvinsa) asumaan kahdessa Helsingissä sijaitsevista hotelleistamme – Clarion Hotel Helsinki ja Clarion Hotel Aviapolis. Se antaa hänelle runsaasti aikaa selvittää, voiko hotellihuone tuntua kodilta, ja tähän visioon saavat hänen seuraajansa sosiaalisissa medioissa tutustua.

Joonas-Pesonen-bed-hotelroom-Clarion-hotel-Helsinki

Joonas tunnetaan Suomessa Snapchatin somevaikuttajana, ja vuonna 2017 hänet nimitettiin Suomen positiivisimmaksi vaikuttajaksi Blog Awards Finlandissa.

Katso video, jossa Joonas itse kertoo oleskelustaan:

Embedded content: https://www.youtube.com/embed/6rUkcJBtI0M

Haluatko nähdä, miltä tuntuu kirjaimellisesti asua hotellissa? Seuraa Joonasta Instagramissa!


Uneksitko tulevasi hieman julkkikseksi? Kirjaudu sisään hotelliin Clarion Hotel Helsingissä, ja ehkä saat hiipiä Joonaksen Instagram storyn taustalla. Tai kuten hän itse kehottaa yllä olevassa videossa: juo drinkki hänen kanssaan Clarion Hotel Helsinki -hotellin skybarissa tai kupillinen kahvia hänen kanssaan aamiaisella.