Perheenä, mukaan luettuna sekä vanhemmat että lapset, voi olla mukavaa paeta joskus arkielämää. Mikä sopisikaan silloin paremmin kuin viikonloppu hotellissa mielenkiintoisessa kaupungissa? Unohda ikävät arkiset tehtävät, kuten astianpesu, siivous ja vuoteiden sijaaminen ja vahvista itsesi ja perheesi välisiä suhteita. Tässä annamme vinkkejä oikein hyvistä perhehotelleista Ruotsissa!

Lapset nauraa hotellisängyllä

Quality Hotel™ Ekoxen, Linköping


Linköpingissä on valtava valikoima aktiviteetteja, joita voidaan tehdä yhdessä lasten kanssa. Syventykää kaupungin historiaan museossa Friluftsmuséet Gamla Linköping, haastakaa toinen toisenne ja laskekaa leikkimieli valloilleen Busfabrikenissa tai miksette hyppäisi autoon ja tekisi retkeä itsestään selvään retkikohteeseen Kolmården, joka on Ruotsin suurin eläintarha?


Kirjautukaa sisään tilavaan perhehuoneeseen mukavassa hotellissa Quality Hotel Ekoxen. Se sijaitsee keskeisellä paikalla, joten asutte lähellä kaupungin ravintoloita ja jännittäviä aktiviteetteja koko perheelle. Tietenkin siellä on sekä ravintola että baari, jos haluatte viettää rauhallisemman illan hotellissa seikkailuntäyteisen päivän jälkeen.
Family room Quality Hotel Ekoxen
Hotellin Quality Hotel Ekoxen perhehuoneissa on tilaa 4 hengelle


Comfort Hotel® Malmö


Malmö on enemmän kuin vain Zlatan ja Turning Torso. Kaupunki sopii erinomaisesti perheviikonlopun viettoon ja se tarjoaa suuren määrän oikein hyviä aktiviteetteja, nähtävyyksiä ja ravintoloita. Vuokratkaa polkupyörät ja kokekaa kaupungin monet eri muodot tai matkustakaa junalla suosittuun Kööpenhaminaan.


Comfort Hotel Malmö on trendikäs hotelli, joka sijaitsee aivan keskusaseman vieressä. Hotellissa on 293 huonetta ja se on yksi Etelä-Ruotsin suurimmista hotelleista. Täällä on sinulle ja perheellesi täydellinen lähtökohta onnistuneen viikonlopun viettämiseen ja siellä on mahdollisuus rentoutumiseen ja lisäksi siellä on kaikki lähellä. Hotellissa on sekä oma baari että ravintola. Lisäksi koko perhe voi käyttää tilaisuutta hyväkseen ja treenata hiljattain päivitetyllä kuntosalilla.
Gym-comfort-hotel-malmo
Onko joku halukas nyrkkeilyotteluun? Leikkimieliseen tietenkin...


Quality Hotel™ View, Malmö


Jos ette halua asua keskellä kaikkea Malmössä, niin Quality Hotel View on hotelli teille! Hotelli sijaitsee aivan Hyllien aseman naapurissa (vain muutama minuutti Malmöstä junalla) ja se on vähintään yhtä hyvä lähtökohta retkien tekemiseen Öresundin sillan yli, Malmöön ja Skooneen. Pidempinä koululoma-aikoina siellä on myös lasten leikkihuone, jossa on POMPPULINNA ja muuta hauskaa. Aivan selvästi menestys lasten keskuudessa!


quality hotel view facade
Quality Hotel Viewillä Hylliessä on naapureina muun muassa Malmö Arena, MalmöMässan ja Emporia-ostoskeskus


family room extra bed quality hotel view
Kirjautukaa sisään superhienoon perhehuoneeseen, jossa on tilaa jopa 4 hengelle


Quality Hotel™ Strawberry Arena, Stockholm


Gröna Lund, Skansen, leikkipuistot tai museot – Ruotsin pääkaupungissa on jotakin koko perheelle. Kuljet kätevästi tämän suurkaupungin nähtävyyksien välillä metrolla, linja-autolla tai jalkaisin. Tukholmassa voit vierailla vuoden ympäri ja se tarjoaa kaikkea, mitä tarvitset oikein hyvään hotelliviikonloppuun lasten kanssa.


Shuffleboard-Quality-Hotel-Friends
Shuffleboard-turnaus? Voittaja saa valita musiikin autossa kotimatkalla.


Tukholman Quality Hotel Strawberry Arena on tapahtumahotelli, joka sijaitsee aivan Strawberry Arenan ja Mall of Scandinavian vieressä. Täällä ei sinulla ja lapsillasi ole koskaan tylsää hetkeä. Mikset käyttäisi tilaisuutta hyväksesi ja vuokraisi hotelliviikonloppusi vieressä olevan areenan tapahtuman yhteyteen? Hotelli sopii erittäin hyvin lapsiperheille, mistä olemme kirjoittaneet aikaisemmin. Päättäkää iltanne esimerkiksi ravintolassa The Social Bar & Bistro 25. kerroksessa.


BrasserieX-Quality-Hotel-Friends
The Social Bar & Bistro. Ihanteellinen ympäristö leikkiä, että istutte syömässä mahtavassa avaruusaluksessa.


Comfort Hotel® Göteborg


Ketkä lapset eivät rakasta huvipuistoja? Liseberg on yksi Ruotsin suosituimmista vierailukohteista ja suosikki niin nuorten kuin vanhojenkin keskuudessa. Täällä on huvipuistolaitteita, hyvää ruokaa ja korkeatasoista viihdettä. Göteborg tarjoaa myös paljon muita kokemuksia lapsiperheelle. Universumissa voitte kokea esimerkiksi haiden ruokintaa, kokeiluja ja avaruusseikkailuja – opettavaista ja mielenkiintoista samalla kertaa.


bed-room-comfort-hotel-goteborg
Ryömikää vuoteeseen tapahtumarikkaan päivän jälkeen. Nukkukaa hyvin, mutta älkää niin hyvin, että missaatte hotelliaamiaisen!


Kaupungissa asutte oikein hyvin hiljattain uusituissa huoneissa hotellissa Comfort Hotel Göteborg. Hotelli sijaitsee keskellä kaupungin keskustaa, Göta-joen vieressä ja Avenyn on vain kymmenen minuutin matkan päässä. Hotellissa teillä on kaikki, mitä tarvitsette, kuten OGBG Baari & Ravintola, kattoterassi, maksuton internet-yhteys ja suuri aamiaisbuffetti. Nauti ihanasta perheviikonlopusta lastesi kanssa Göteborgissa!


Comfort Hotel Gothenburg OGBG
Värikäs OGBG Bar & Restaurant


Quality Hotel™ Panorama Göteborg


Haluatteko asua lähempänä Lisebergiä ja Universumia? Quality Hotel Panorama Göteborg sijaitsee vain lyhyen kävelymatkan päässä näistä suosituimmista nähtävyyksistä, ja vain muutamassa minuutissa pääsette autolla E6:lle ja E20:lle. Vuorotelkaa retkiä ja palautumista rentoutumisosastolla, jossa on sekä sauna että ulkoporeallas. Kaikkien iloksi hotelli tarjoaa myös leikkihuoneen, joka on yhteydessä ravintolaan Brasserie P, jos pöydän ääressä sattuisi olemaan aivan liian tylsää…


quality hotel panorama standard double room
13 kerroksen ansiosta on monista huoneista hieno näköala Göteborgin yli


Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall


Jos suuntaat katseesi pohjoisempaan, löydät Sundsvallin – joka on äänestetty yhdeksi Ruotsin kauneimmista kaupungeista. Kaunis arkkitehtuuri ja viehättävät kivitalot antavat teille edellytykset viihtyisään ja rentouttavaan viikonloppuun. Kaupunki ei kuitenkaan tarjoa ainoastaan huikeita viihtyvyystekijöitä. Sundsvallissa on myös suuri määrä hauskoja aktiviteetteja lapsille. Himlabadet, hauskat leikkipuistot ja Strike Club levittävät naurua ja iloa pitkäksi aikaa.


Hotellissa Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall asutte keskustassa lähellä sekä ravintoloita että kahviloita. Hotellissa sisältyvät aina aamiainen, Afternoon Sweets ja Tonight's Special huoneen hintaan. Täällä teillä on mahdollisuus rentoutua ja unohtaa arkielämä kotona. Rentoutukaa perheviikonlopulla Sundsvallissa!


breakfast-Grand-Hotel-Sundsvall
Klassinen hotelliaamiainen hotellissa Clarion Collection® Hotel Grand Sundsvall


Quality Hotel™ Luleå


Aiotteko vielä pidemmälle pohjoiseen? Luulaja tarjoaa oikein laajan valikoiman aktiviteetteja riippumatta siitä, tuletteko tänne kesä- vai talvikuukausina. Ulkoilmatoiminnot ovat tietenkin hallitsevina. Koiravaljakko, moottorikelkka, luistimet, murtomaasukset ja laskettelu, kun lunta on paljon, ja saaristoveneet, uimarannat ja vilkkaat ulkokahvilat ja -ravintolat keskiyön auringon aikaan kesällä. Älkää vain unohtako vierailua maailmanperintökohteessa Gammelstads Kyrkstad!


Quality Hotel Luleå sijaitsee lähellä Norra Hamn -satamaa ja vain kivenheiton päässä hotellista ovat Stadsparken ja Norrbottensteatern. Hotellin ravintolassa, Cook's Krog, tarjoillaan maukkaita Norrbottenin ja Lapin erikoisuuksia. Kahden hengen Superior-huoneessa (erilliset vuoteet) on tilaa 4 hengelle, joista kaksi lapsille vuodesohvassa. Jos perhe pitää saunomisesta, niin hotellissa on sauna, jossa voidaan lämmitellä uusia kokemuksia sisältäneen päivän jälkeen.


Superior twin bed quality hotel luleå
Asu keskustassa Quality Hotel Luleåssa


Dog sled Luleå
Koiravaljakolla ajaminen on ilman muuta sellaista, jota koko perhe arvostaa