Drammen on kaupunki, josta monilla suomalaisilla on vähän odotuksia – mielestämme se on hyvä asia! Anna Drammenin suuren ja vaihtelevan aktiviteettitarjonnan yllättää sinut ja tehdä sinuun vaikutus. Drammen seuraavaksi!

Drammen river by night

Family fun time Drammenissa

Usein juutumme arkipäiväisiin rutiineihin ja unohdamme tehdä mukavia asioita, jotka sitovat perheenjäseniä lähemmäksi toisiaan. Silloin on tärkeää tehdä onnistunut perheretki. Kaupungilla Drammen on paljon hauskaa tarjottavaa sekä pienille että suurille!

Familietips 1 – Kulturell kapital på Drammens Museum Perhevinkki 1 – Kulttuuripääomaa Drammenin Museosta

boy-at-museum-exhibitionDrammenin Museossa on vaihtuvia näyttelyjä, joten siellä on aina jotain uutta ja jännittävää!

Perheretkissä ei ole kyse ainoastaan pelleilystä ja hauskuudesta – norjalaisina haluamme, että lapset saavat hieman kulttuuripääomaa kaupan päälle. Museosta Drammens Museum löydät sen täydellisen yhdistelmään hauskuutta ja oppimista. Tutustu aktiviteettikalenteriin saadaksesi selville, mitä täällä tapahtuu juuri silloin, kun menet Drammeniin!

Psst! Oletko menossa Drammeniin joulukuussa? Drammenin Museo tunnetaan laajalti fantastisista joulumarkkinoistaan.

Perhevinkki 2 – Muistoja loppuelämäksi Drammensbadetissa

boy-underwater-in-swinmmingpoolVesiliukumäkiä. Tarvitseeko meidän sanoa enempää?

Hyvien muistojen luominen on yksi tärkeimmistä syistä, miksi teemme jotakin yhdessä perheemme kanssa. Muista matka Drammeniin loppuikäsi – opeta pikkumies uimaan samalla, kun vietät hauskoja tunteja täällä. Drammensbadet voi ylpeillä peräti 9 erilaisella uima-altaallaan sekä useilla hauskoilla liukumäillään ja hyppytorneillaan.

Ota ystäväporukka ja tanssihousut mukaan Drammeniin

Sinulla ei tarvitse olla lapsia mennäksesi Drammeniin! Tästä kauniista itäisestä kaupungista löydät nimittäin myös monia hauskoja asioita, joita voit tehdä ystäviesi kanssa. Lisäksi Drammen on edullisempi kuin monet muut norjalaiset suurkaupungit, joten koko porukka voi osallistua budjetista riippumatta.

Ystävävinkki 1 – Up in da club

raised-hands-and-lazers-in-nightclub-partyMahtavimmat juhlat löydät itse asiassa Drammenista, joten tee viikonloppumatka tänne!

Yökerho The BoX sijaitsee lyhyen kävelymatkan lyhyen, kaupunginsillan yli menevän kävelymatkan päässä modernista hotellista Quality Hotel™ River Station. Ravintolassa The Box voit varata pöydän aitoon VIP-tyyliin saadaksesi vähän "Hollywood-viboja". Ihanteellinen crazy crewet -porukallesi, joka haluaa tanssia koko yön!

Ystävävinkki 2 – Hair of the dog panimossa Aas Bryggeri

Aass-Bygning-kveld-fotograf-Helge-Tollefsen-1EDITAas Bryggeri on norjalaisen olutkulttuurin kivijalka, joka sijaitsee Drammenin sydämessä. Valokuva: Helge Tollefsen

Aloita seuraava päivä korjauslääkityksellä ja kierroksella panimossa Aas Bryggeri – Norjan vanhin panimo, joka on edelleen toiminnassa. Jos vietät yön hienossa hotellissa Quality Hotel™ River Station, löydät Aas Bryggerin heti joen toiselta puolelta.

Ystävävinkki 3 – Stand up Union Scene -näyttämöllä

woman on stage performing an act Emme soi taata, että vitsit ovat osuvia, mutta sehän on se, mikä on hauskaa!

Kaupungista Drammen löydät useita festivaaleja kesäisin, ja talvisin pidetään konsertteja ja esityksiä näyttämöllä Union Scene. Ehdotamme, että otat ystäväporukan mukaan stand up -esitykseen – vitsit eivät ole aina yhtä onnistuneita, ehkä, mutta täällä ei silti ole kuitenkaan tylsää! Comfort Hotel® Union Brygge sijaitsee samassa korttelissa, joten voi olla oikein kätevää yhdistää stand up Union Scenellä pariin mukavaan yöhön täällä.

Me, myself and I – sinulle, joka matkustat yksin

brasserie-x-drammen-quality-river-station Nauti maukas päivällinen The Social River Station -ravintolassa, joka sijaitsee ihanteellisella paikalla hotellissa Quality Hotel™ River Station

Hei, sinä joka matkustat yksin – emme ole unohtaneet sinua! Drammen on nimittäin tiptop-kaupunki kaikille yksin matkustaville, jotka haluavat asioiden menevän oikein. Tässä on joitakin erittäin hyviä syitä matkustaa Drammeniin yksin:

  • Drammenissa on monia jännittäviä baareja ja ravintoloita
  • Drammen on pieni ja selkeä, mutta siellä on silti hyvä tarjonta aktiviteetteja
  • Drammenissa on alhaisemmat hinnat kuin Oslossa
  • Sinulla on lyhyt matka sekä suosittuun Osloon että viihtyisiin kaupunkeihin etelämpänä rannikolla

Majoitus Drammenissa

superior room TollbodenVuoteet hotellissa Clarion Collection® Hotel Tollboden ovat suuria ja kutsuvia!

Perhematka: Kun matkusta Drammeniin perheen kanssa, suosittelemme hotellia Clarion Collection® Hotel Tollboden, joka sijaitsee keskeisellä paikalla ja lähellä rautatieasemaa.

Ystävämatka: Jos menet Drammeniin ystäviesi kanssa, Comfort Hotel® Union Brygge on loistava vaihtoehto, joka on edullinen, mukava ja keskeisellä paikalla.

Romantiikkaa: Kun sinä ja rakkaasi vahvistatte rakkauttanne Drammenissa, et tule pettymään, jos yövytte hotellissa Quality Hotel™ River Station. Sieltä löydät kauniit, valoisat ja nykyaikaiset huoneet, ihanan aamiaisen ja upeat palvelut.