Oletko sinä yksi heistä, joiden mielestä Drammen on kaupunkina vähän hupsu? Pyh, sanomme me silloin – et ilmeisesti ole kokeillut mitään kaupungin fantastisista ravintoloista! Tässä on sinulle 6 hyvää syytä syödä ulkona Pohjolan itsestään selvässä Venetsiassa.

Anchas Bodega restaurant Drammen interior view
Photo: Anchas Bodega

Espanjalaista intohimoa ravintolassa Anchas Bodega


Anchas-Bodega-meat-platter-in-front-of-chef Valokuva: Anchas Bodega


Anchas Bodega-ravintolassa sinua odottavat erittäin hyvä tunnelma, mahtavat viinit ja herkulliset ruoka-annokset. Ravintolaa johtaa ystävysjoukko, jolla on pitkä kokemus alalla ja suuri intohimo Välimeren ruokiin. Tämä paikka sopii kaikkeen työhön liittyvistä päivällisistä syntymäpäiväjuhliin.


Anchas Bodega tunnetaan hyvin suunnitellusta viinilistastaan ja hyvistä drinkkisuosituksistaan. Silloin ei aina ole hauskaa ajaa kotiin jälkeenpäin. Vältä ongelma yöpymällä hotellissa Drammenissa – ei ole ollenkaan hassumpaa aloittaa seuraava päivä herkullisella hotelliaamiaisella!



 • Keittiö: espanjalainen/välimerellinen

 • Annoksia ja tapaksia

 • Sopii: pareille, ystäväryhmille, perheille, ryhmille

 • Hintataso: keskitaso/korkea


Kotiruokaa ja olutta ravintolassa Skjenkestua


Skjenkestua in drammen facade Valokuva: Skjenkestua


Skjenkestua on ravintola, jossa on erityinen ilmapiiri. Kyseessä on kotiruoka, olut ja draama – joten voi olla hyvä jättää lapset kotiin. Ravintola on nimetty ja muotoiltu vanhojen krouvien mukaan, jotka rakennettiin lauttaylityspaikoille, jotta ihmiset voisivat saada hyvää juotavaa ja pureskeltavaa odottaessaan. Täällä saat norjalaista perinteistä ruokaa perinteisessä ympäristössä!


Ja kuule, olutlista itsessään on jotain erityistä. Jos olet oikea oluen ystävä, sinun on ehdottomasti käytävä Skjenkestua-ravintolassa. Tarvitsetko turvallisen paikan yön lepoa varten? Quality Hotel™ River Station -hotellissa odottaa mukava ja pehmeä vuoden aivan nurkan takana!



 • Keittiö: norjalaista, niin sanoaksemme!

 • Sopii: kaveriporukoille ja iloisille seurueille

 • Hintataso: keskitaso


Paikallista ranskalaisilla viboilla Frukt og Grønt-ravintolassa


Frukt og Grønt sijaitsee Drammenin keskustassa, mutta se kutsuu itseään «leikkisäksi naapuriravintolaksi» – mitä se sitten tarkoittaakin. Täällä et tule pettymään, jos sinulla on hieman hienostuneempi maku ja laaja seuraajajoukko Instassa. Ihanilla esillepanoilla ja kolmen ruokalajin aterialla hintaan 475 NOK saat taatusti elämyksen, mitä tulee sekä makuun että estetiikkaan.


superior room Tollboden Frukt og Grønt -ravintolassa nautitun herkullisen aterian jälkeen voi olla mukavaa tehdä pieni cowboy-retki Clarion Collection® Hotel Tollbodeniin


Ravintolassa Frukt og Grønt saat kuhunkin vuodenaikaan perustuvia aterioita, ihanaa viiniä ruoan kanssa ja asiantuntevaa palvelua bistroista inspiraationsa ammentaneessa ja viihtyisässä paikassa. Jos olet matkalla ja haluat kokeilla tätä jännittävää ravintolaa Drammenissa, upea Clarion Collection® Hotel Tollboden sijaitsee vain 6 minuutin kävelymatkan päässä.



 • Keittiö: Ranskan inspiroima/pohjoismainen

 • Sopii: pareille/pienemmille ryhmille

 • Hintataso: keskitaso/korkea


Vie apaattiset teinit ja nirsot tenavat ravintolaan Singh Saab


Singh-Saab-EDIT Valokuva: Singh Saab


Perheomisteisesta Singh Saab -ravintolasta löydät loistavan hyviä intialaisia ruokalajeja, jotka ovat useimpien makuun – myös kasvissyöjien ja vegaanien. Tänne supersuosittuun ruokapaikkaan voit ottaa koko perheen mukaan syömään, ja täällä tarjoillaan sekä lounasta että päivällistä.


Intialainen ruoka on makeaa ja kermaista, ja siksi se maistuu yllättävän usein myös perheen pienimmille. Jos niin ei kuitenkaan käy, voimme luvata, että ainakin naan-leipä ja riisi tulee syötyä. Kokeile sitä!



 • Keittiö: intialainen/aasialainen

 • Hyviä kasvisruokia

 • Sopii: perheille, pareille, ryhmille

 • Hintataso: keskitaso


Aaltojen liplatusta ja mereneläviä ravintolassa Skutebrygga


Mussels plate Skutebrygga DrammenValokuva: Skutebrygga


Skutebrygga on vaikuttava ravintola, jossa on suuri ulkoterassi ja tarjolla herkullisia mereneläviä. Tämä on tunnelmallinen ja romanttinen ruokapaikka, jossa voit nauttia huippuluokan ruokaa. Tänne tuot toisin sanoen seuralaisesi, johon haluat todella tehdä vaikutuksen. Kuuma vinkki meiltä: älä tilaa ostereita ensimmäisillä treffeillä, jos et ole kokeillut niitä aikaisemmin...


Jos treffit ylittävät kaikki odotukset, et ehkä halua erota seuralaisestasi, kun poistutte ravintolasta. Ja mikä olisi romanttisempi päätös illalle kuin yö hotellissa! Tyylikäs Comfort Hotel® Union Brygge sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä ravintolasta. Täydellistä!



 • Keittiö: moderni skandinaavinen

 • Sopii: pareille, pienemmille ryhmille

 • Hintataso: keskitaso/korkea


Budjettimatkustajan suosikki Cappadocia


On aina mukavaa saada hyvää ruokaa edulliseen hintaan, ja Cappadocia -ravintolassa voit tehdä juuri niin. Ah, herkullisia, turkkilaisia makuja, pyöreitä ja mausteisia, tuoreilla ja kirpeillä salaateilla… Puhumattakaan siitä harvinaisesta tunteesta, jonka saat, kun otat maksukortin esiin ja hämmästyt kerrankin siitä, kuinka edullista se oli! Cappadocia on ja tulee olemaan suosikki Drammenin asukkaiden keskuudessa – eikä se ole ihme.



 • Keittiö: turkkilainen

 • Take-away-mahdollisuus

 • Sopii: ystäväporukoille, perheille, kotimatkalle oleville

 • Hintataso: alhainen/keskitaso




Lue lisää!