Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Paikallinen yhteiskuntavastuu: Näin tuemme naapurustoa

Haluamme olla vastuuntuntoisia toimijoita ja hyviä naapureita. Yli 200 hotellin voimin meillä on mahdollisuus vaikuttaa olosuhteisiin ympärillämme. Se on osa kulttuuriamme.

Kaikki voivat tehdä jotakin. Se on mottona paikallisella yhteiskuntavastuualueellamme.

Pieniä ja suuria projekteja kaikissa Pohjoismaissa

Vuonna 2016 lanseerasimme sisäisen WeCare-rahaston, josta hotellit voivat hakea tukea paikallisiin projekteihin. Joistakin voittajista voit lukea lisää alempana. Vuosien aikana useat hotellit ovat saaneet tukea rahastosta eri aktiviteetteihin ja projekteihin, jotka tavalla tai toisella tukevat paikallista yhteiskuntaa. Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta kaikki voivat tehdä jotakin, ja meille se on osa vastuullisina toimijoina toimimisen kulttuuriamme.

Osallistuvat työntekijät

Näin monen osallistuvan työntekijän ja hotellin ansiosta meillä on mahdollisuus vaikuttaa olosuhteisiin ympärillämme. Se luo arvoa paikalliselle yhteiskunnalle, mutta myös ylpeyttä ja vielä suurempaa osallistumista ja kiinnostusta työntekijöiden ja myös hotellivieraiden keskuudessa. Olemme järjestäneet erilaisia aktiviteetteja ja kumppanuuksia vuosien aikana. Alla voit nähdä esimerkkejä paikallisista aktiviteeteista, joiden parissa työskentelemme.

Lue vähemmän

Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja

Joka vuosi joulukuussa kaikki hotellimme suorittavat keräyksen, joka on nimeltään ”Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja”. Tarkoitus on levittää jouluiloa sekä antaa parempi joulu heikko-osaisille lapsille ja nuorille.

Hotelli tekee yhteistyötä itse valitsemiensa paikallisten järjestöjen kanssa ja varmistaa, että kaikki kerätyt joululahjat päätyvät sopiviin koteihin jouluaatoksi.

Joululahjat

Vuodesta 2012 lähtien on kerätty yli 500 000 lahjaa! Kaikki ovat tervetulleita lahjoittamaan lahjoja ja asettamaan ne joulukuusien alle hotelliemme auloissa joulukuun alusta alkaen.

Näin voit osallistua

Joulusatu Oslosta

Kaikki hotellimme osallistuivat mahtavalla tavalla Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja -keräykseen vuonna 2022, eikä Clarion Hotel® The Hub ollut mikään poikkeus. Lue lisää siitä, kuinka hotelli yhdessä lähiseudun ihmisten kanssa teki joulusta erityisen useammille oslolaisille.

Lue koko artikkeli täällä

Haluatko tietää enemmän?

WeCare on yhteiskuntavastuutyötämme

Haluatko tietää enemmän, millä muilla alueilla Strawberry panostaa paljon? Klikkaa painiketta ja palaat takaisin aloitussivulle!

WeCaren aloitussivulle
3.2.13.011 21
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.