Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Paikallinen yhteiskuntavastuu: Näin tuemme naapurustoa

Haluamme olla vastuuntuntoisia toimijoita ja hyviä naapureita. Yli 200 hotellin voimin meillä on mahdollisuus vaikuttaa olosuhteisiin ympärillämme. Se on osa kulttuuriamme.

Kaikki voivat tehdä jotakin. Se on mottona paikallisella yhteiskuntavastuualueellamme.

Pieniä ja suuria projekteja kaikissa Pohjoismaissa

Vuonna 2016 lanseerasimme sisäisen WeCare-rahaston, josta hotellit voivat hakea tukea paikallisiin projekteihin. Joistakin voittajista voit lukea lisää alempana. Vuosien aikana useat hotellit ovat saaneet tukea rahastosta eri aktiviteetteihin ja projekteihin, jotka tavalla tai toisella tukevat paikallista yhteiskuntaa. Kukaan ei voi tehdä kaikkea, mutta kaikki voivat tehdä jotakin, ja meille se on osa vastuullisina toimijoina toimimisen kulttuuriamme.

Osallistuvat työntekijät

Näin monen osallistuvan työntekijän ja hotellin ansiosta meillä on mahdollisuus vaikuttaa olosuhteisiin ympärillämme. Se luo arvoa paikalliselle yhteiskunnalle, mutta myös ylpeyttä ja vielä suurempaa osallistumista ja kiinnostusta työntekijöiden ja myös hotellivieraiden keskuudessa. Olemme järjestäneet erilaisia aktiviteetteja ja kumppanuuksia vuosien aikana. Alla voit nähdä esimerkkejä paikallisista aktiviteeteista, joiden parissa työskentelemme.

Lue vähemmän

Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja

Joka vuosi joulukuussa kaikki hotellimme suorittavat keräyksen, joka on nimeltään ”Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja”. Tarkoitus on levittää jouluiloa sekä antaa parempi joulu heikko-osaisille lapsille ja nuorille.

Kaikki hotellimme tekevät yhteistyötä paikallisten organisaatioiden kanssa, jotka ne itse ovat valinneet. Kaikki joululahjat, jotka laitetaan hotellien joulukuusten alle, annetaan sitten valituille organisaatioille.

Joululahjat

Vuodesta 2012 lähtien on kerätty yli 450 000 lahjaa!

Lisätietoja keräyksestä ”Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja”

Joulukertomus Norjan Skienistä

Kaikki hotellimme tekivät mahtavan saavutuksen vuoden 2017 Yksinäinen joulukuusi etsii lahjoja -keräyksen aikana, mutta yksi hotelli erottui hieman joukosta. Täällä tehtiin uusi ennätys, mitä tulee kerättyjen joululahjojen lukumäärään, ja juuri tietty hetki teki suuren vaikutuksen hotellin johtajaan.

Joulukertomus Skienistä

Haluatko tietää enemmän?

WeCare on yhteiskuntavastuutyötämme

Haluatko tietää enemmän, millä muilla alueilla Strawberry panostaa paljon? Klikkaa painiketta ja palaat takaisin aloitussivulle!

WeCaren aloitussivulle
3.1.9.007 24
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.