Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kuinka toimimme monimuotoisuuden puolesta?

Meillä on 16 500 työntekijää 170 eri maasta. Riippumatta kokemuksestasi, missä vaiheessa elämää olet, mikä liikkuvuus sinulla on tai ketä rakastat, sinulla on paikka Strawberrylla. Täältä voit lukea lisää monimuotoisuuden projekteistamme.

Monimuotoisuusraati

Monimuotoisuuden omaksuminen – paremman elämän ja tulevaisuuden puolesta

Meidän tulee kuunnella työntekijöitämme, jotta he voivat tuntea olonsa nähdyiksi ja kuulluiksi. Tämän vuoksi perustimme vuonna 2023 sisäisen monimuotoisuusraadin, joka tekee strategisia päätöksiä ja antaa palautetta siitä, kuinka organisaatiostamme voi kehittyä entistäkin parempi!

Raati koostuu ryhmästä, joka sisältää eri kansallisuuksia, ikäryhmiä, sukupuolia, taustoja ja toimintarajoitteita edustavia henkilöitä. Tämä auttaa meitä pysymään jatkossakin kehityksen eturintamassa. Tavoitteenamme on myös luoda työpaikkoja, jotka heijastavat aidosti sen yhteiskunnan monimuotoisuutta, jossa toimimme. 

Tietoa monimuotoisuusraadista
Strawberry & Pride

Me olemme ylpeitä siitä, että olemme yksi Pride 2023 -festivaalien pääsponsoreista

Koe Pride Pohjoismaissa. Meille tasa-arvoisuus on itsestäänselvyys – tästä syystä sponsoroimme vuoden 2023 Pride-festivaaleja Pohjoismaissa. Koe Pride kanssamme Helsingissä, Oslossa, Tukholmassa, Göteborgissa, Kööpenhaminassa ja monissa muissa kaupungeissa. Lue lisää Pride-festivaaleista, kulkueista ja tärkeistä tapahtumista. Tutustu myös Petter A. Stordalenin kertomukseen siitä, miksi Strawberry on Priden sponsori!

Tutustu Prideen
Yhteistyötä Samhallin kanssa

Rekrytointihaaste

Olemme olleet vuodesta 2014 lähtien yhteistyössä Ruotsin Samhallin kanssa. Samhallin tehtävä on luoda kehittävää työtä henkilöille, joilla on erilaisia vammoja. Samhallin työntekijät ovat usein ihmisiä, jotka ovat olleet pisimmän ajan poissa työmarkkinoilta, mutta jotka löytävät Samhallin kautta sopivaa työtä omien edellytystensä perusteella. Strawberry tarjoaa harjoittelupaikkoja ja rekrytoi uusia työntekijöitä Samhallin kautta.

Vuonna 2017 liityimme Samhallin "Rekrytointihaasteeseen", ja toivomme rekrytoivamme suuremman määrän uusia työntekijöitä.

Kokkiprojekti

Työnhakijat saavat uuden mahdollisuuden hotellikeittiöissämme

Olemme yritys, joka rakastaa luovaa ajattelutapaa! Saatuamme inspiraatiota ruotsalaisesta projektista aloitimme keväällä 2016 yhteistyön Norjan työvoimatoimiston, NAV:n, ja Folkuniversitetet Sør-Øst:in kanssa. Ehdokkaat olivat NAV:n työnhakijoita ja kuuden kuukauden teoreettisen ja käytännön harjoittelun jälkeen he olivat valmiita työskentelemään keittiöavustajina. Kaikista osanottajista 50 % sai työsopimuksen. Meillä on ympäri Ruotsia myös useita projekteja, joissa työttömät saavat kokkikoulutuksen työnvälityksen tai kotikuntansa kautta. Tarjoamme harjoittelupaikkoja ja käytännön harjoittelua ammatissa ja alalla. Noin 30 % saa työpaikan meiltä koulutuksen jälkeen.

Lue lisää ja katso video Kjøkkenveienistä NAV:ssa
Työpaikka kaikille

Palkittu Ruotsin HLBT-ystävällisimpänä työpaikkana

Vuonna 2016 Nordic Choice Hotels (nykyisin Strawberry) nimitettiin Ruotsin HLBT-ystävällisimmäksi työpaikaksi. Tämä johtui kunnianhimoisesta työstämme tasa-arvoisuuden ja mahdollisuuksien puolesta sukupuolisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä ja sukupuolen ilmaisuista riippumatta. Palkinnon jakoi Unionen, joka on jakanut HLBT-palkinnon vuodesta 2011 lähtien.

Kuvassa ovat Ann Ekengren, People & Culture Manager Sweden & Finland, Susanna Ståhl, Director of Operation Sweden & Denmark Quality Hotels sekä Jessica Castegren, Head of Marketing & Communication, Clarion Hotel, vastaanottamassa palkinnon.

Ringer i Vannet (Renkaat vedessä)

Laajempi rekrytointi

Norjassa vi ja Ringer i Vannet ovat yhteistyössä. Tämä on rekrytointistrategia, jota hallinnoi Næringslivets Hovedorganisasjon, NHO (Norjan yritystoiminnan tärkein organisaatio, toim. huom.) Yhteistyöllä vahvistamme yrityksen työtä auttaa henkilöitä, jotka ovat joutuneet työelämän ulkopuolelle. Kyseessä saattavat olla henkilöt, joilla on fyysisiä tai psyykkisiä esteitä, ja joilla ei ole yhtä helppoa kuin toisilla. Ringer i Vannetin kanssa on solmittu sopimus monissa hotelleissamme ja näemme, että rekrytointistrategia toimii.

Kykyjenetsintää Clarionissa

Kyky ei ole mitään, joka on paperilla

Uskomme, että fantastisen palvelun ei aina tarvitse merkitä fantastista ansioluetteloa tai monien vuosien kokemusta, vaan pikemminkin persoonallisuutta ja luovuutta vieraidemme kohtaamisessa. Clarion Hotel on järjestänyt useita kertoja kykyjenetsintäkampanjan, joissa kaikki halukkaat, joko kokemuksella tai ilman kokemusta, saavat mahdollisuuden osallistua koe-esiintymiseen ja näyttää, mitä he osaavat kahden minuutin ajan. Näiden kahden minuutin aikana osallistuja saa esitellä itsensä ja kertoa arvoistaan, pätevyydestään, kyvyistään sekä siitä, minkä vuoksi juuri hän olisi oikea henkilö työhön. Kaikki ovat tervetulleita!

Haluatko tietää enemmän?

WeCare on yhteiskuntavastuutyötämme

Haluatko tietää enemmän, millä muilla alueilla Strawberry panostaa paljon? Klikkaa painiketta ja palaat takaisin aloitussivulle!

WeCaren aloitussivulle
3.2.8.003 23
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.