Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

WeCare – Strawberryn yhteiskuntavastuu

Me jaamme perinteen ja kulttuurin, johon kuuluu enemmän kuin se, mitä meiltä odotetaan – vieraille, työntekijöille, yhteiskunnalle ja ympäristölle. Kutsumme tätä toimintaa nimellä WeCare.

WeCare käsittelee sitä, kuinka me päivittäisessä toiminnassamme huolehdimme ihmisistä, ympäristöstä ja kannattavuudesta samanaikaisesti. Tarkoitamme, että emme voi luoda kannattavuutta vaalimatta ihmisiä ja ympäristöä. Mutta tiedämme myös sen, ettemme voi vaalia ihmisiä ja ympäristöä ilman kannattavuutta.

Olemme kartoittaneet, kuinka yli 200 hotelliamme Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Suomessa ja Liettuassa vaikuttavat ympäristöön sekä ympärillään olevaan yhteiskuntaan. Olemme kuunnelleet vieraitamme, toimittajiamme ja keskeisten yhteiskuntatoimintojen edustajia. Sen jälkeen olemme määrittäneet useita avainalueita, joihin kiinnitämme kestävyystyössämme erityistä huomiota.

 

 

 

Avainalueet ovat:

  • Monimuotoisuus työntekijöiden keskuudessa
  • Eettinen ja kestävä kaupankäynti toimitusketjuissamme
  • Paikallinen yhteiskuntavastuu naapurustossamme
  • Maailmanlaajuinen yhteiskuntavastuu ihmiskaupan torjumiseksi
  • Ympäristö
  • Hyvä, terveellinen ja kestävä ruoka

 

Haluamme luoda mahdollisuuksia ihmisille toiminnassamme ja sen ulkopuolella. Haluamme harjoittaa liiketoimintaa pienimmällä mahdollisella ympäristövaikutuksella. Haluamme, että vieraamme tuntevat olonsa hieman paremmaksi kirjautuessaan ulos kuin kirjautuessaan sisään.

WeCare on osa identiteettiämme ja kulttuuriamme. Siitä olemme ylpeitä.

Lue vähemmän

6 ympäristökestävyyden painopistettä

Voidaksemme olla mukana luomassa parempaa maailmaa, keskitymme työssämme kuuteen eri painopisteeseen. Tutustu ja lue lisää miten ja kuinka vaikutamme, mitkä ovat tavoitteemme, mitä teemme käytännössä ja mitä tulokset osoittavat.

3 perusarvoa

Meillä Strawberrylla on korkeat tavoitteet. Sen vuoksi mittaamme menestystä kolmen eri kohdan mukaisesti: People, Planet ja Profit. Haluamme tulla arvostetuksi kaikissa näissä. Täysin avoimesti. Jotta voit nukkua luonamme hyvällä omallatunnolla.

Kulttuurimme ydin käsittää ihmiset, jotka ovat ympärillämme ja joita kohtaamme joka päivä.

Ympäristövaikutusten vähentäminen on yksi ehdottomasti tärkeimmistä tehtävistämme.

Kestävyys ja valintamahdollisuudet ovat kilpailuetuja ja antavat parempaa kannattavuutta.

WeCare numeroissa

Haluatko tietää yksityiskohtaisesti, kuinka WeCare-työtä toteutetaan? Katso numeroita, tavoitteita, prosenttilukuja ja kehitystä - mustaa valkoisella. Lue alta Strawberryin vuosiraportti ja kestävyysraportit.

Vuosiraportti 2020-2021

Strawberryin kattavasta vuosiraportista saat tietoa siitä, kuinka yhdellä Pohjoismaiden suurimmista hotelliryhmistä menee. Saat tietää, kuinka monta työntekijää ja hotellihuonetta organisaatiolla on ja kuinka suuri on liikevaihtomme. Lue uusista panostuksistamme ja katso, kuinka todella suoriudumme kolmesta perusarvostamme.

Avaa vuosiraportti

Vuosiraportti: WeCare 2019

WeCare 2019 on vuosiraportti, joka menee syvälle Strawberryin kestävyystyöhön. Täällä voit lukea yrityksen tavoitteista ja tuloksista painopistealueilla eettinen kauppa, monimuotoisuus, paikallinen yhteiskuntavastuu, globaalinen yhteiskuntavastuu, ympäristöystävällinen toiminta ja kestävä ruoka.

Avaa vuosiraportti (englanniksi)

Tavoite- ja tulosselvitys 2019

Täällä voit tarkastella Strawberryin kestävyystulosta yksityiskohtaisesti. Ota selvää, kuinka me todellisuudessa täytämme korkeat tavoitteemme, mitä tulee henkilökunnan ja johdon monimuotoisuuteen, hotellien vedenkulutukseen sekä ekologisiin tuotteisiin aamiaisbuffeteissa. Tässä ei ole mitään salailua, joten ole hyvä ja tutustu tavoite- ja tulosselvitykseemme kestävyystyöstä vuonna 2019.

Avaa selvitys (englanniksi)
3.1.9.007 26
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.