Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Kestävyys kaikissa vaiheissa - ympäristön vuoksi

Saasteet, kaasupäästöt ja luonnonresurssien tuhlaaminen ovat suuria uhkia maapallolle. Haluamme olla edelläkävijä ja osoittaa, että ilmastovaikutusta voidaan vähentää myös hotellialalla. Tästä syystä kaikki hotellimme ovat ISO 14001 -sertifioituja.

Muovi

Loppu tarpeettomille muovituotteille

Joka minuutti mereen päätyy 15 tonnia muovia. Emme voi tehdä kaikkea, mutta jokainen voi tehdä jotakin. Yhdessä Hurtigrutenin ja WWF:n kanssa osallistumme Plaststafetten-muoviroskakampanjaan. Vuoden 2019 aikana kaikki hotellimme lopettivat tarpeettomien muovituotteiden käytön.

Lue lisää Plaststafetten-kampanjasta
Energia

Kaikissa hotelleissa, joissa se on mahdollista, tulee käyttää uusiutuvaa energiaa!

Öljy, hiili ja maakaasu muodostavat 75% maailman energian käytöstä. Se aiheuttaa suuria ilmastopäästöjä. 

Vuodesta 2007 lähtien olemme ostaneet "uusiutuvuus-takuut" norjalaiselta yritykseltä nimeltä Ishavskraft. Siellä, missä meillä on ollut mahdollisuus, olemme vaihtaneet uusiutuviin energialähteisiin. Useat hotellit ovat investoineet maalämpöön ja aurinkoenergiaan.

Kemikaalit

Vähemmän vaarallisia kemikaaleja vuoteen 2021 mennessä

Kaikki käyttämämme kemikaalit on luokiteltu punaiseksi, keltaiseksi ja vihreäksi riippuen siitä, kuinka ne vaikuttavat ihmisiin, eläimiin ja ympäristöön. Hotellit pyrkivät jatkuvasti vähentämään haitallisten punaisten ja keltaisten kemikaalien käyttöä. Samalla kehitämme yhdessä toimittajiemme kanssa enemmän ympäristöystävällisiä tuotteita ja menetelmiä.

Saavuttaaksemme tavoitteen tarkastelemme kemikaalien päivittäistä käyttöä kaikissa hotelleissa. Skandinaviassa useat hotellit ovat ottaneet käyttöön ultrapuhtaan veden ja otsoniveden kemiallisten puhdistusaineiden sijaan. Se tarjoaa turvallisemman työpäivän sekä puhtaamman ympäristön ja toimii niin hyvin, että haluamme laittaa sen täytäntöön kaikissa hotelleissamme!

Kuvassa: Housekeeping Quality Hotel Friends -hotellissa Solnassa

Vesi

Uusi tekniikka vähentää vedenkulutusta

Suurelle osalle maailman väestöstä puhdas vesi on toiveajattelua. Pohjoismaissa meillä ei ole samaa ongelmaa, sillä makeaa vettä on paljon, mutta se ei merkitse sitä, etteikö meidän pitäisi ottaa kantaa tähän kysymykseen.

Miksi se on tärkeää? Kun puhdas vesi on maailmanlaajuisesti rajallista, haluamme me Pohjoismaissa vähentää vedenkulutusta vähentääksemme energiantarvettta lämmitykseen sekä vähentääksemme kemikaalien tarvetta vedenpuhdistukseen.

Mitä me teemme? Jatkamme työtä vaihtamalla vettä säästäviin suihkuihin ja hanoihin vähentääksemme vedenkulutusta niin paljon kuin mahdollista. Hotellit tarkastelevat myös vedenkäyttörutiineja eri osastoillaan.

Haluatko tietää enemmän?

WeCare on yhteiskuntavastuutyötämme

Haluatko tietää enemmän, millä muilla alueilla Strawberry panostaa paljon? Klikkaa painiketta ja palaat takaisin aloitussivulle!

WeCaren aloitussivulle
3.1.9.007 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden.

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in, you will have to start over.