Jäsenyys
Exciting cocktails at bar Wintergarden in Helsinki.

Wintergarden – koe upeat cocktailit Helsingissä

Hotel St. Georgen Wintergarden on ainutlaatuinen baari, jossa on sitä jotakin. Täältä löydät palkitut ja kuvankauniit cocktailit kansainvälisessä ja sosiaalisessa ympäristössä. Wintergarden on paras paikka afterworkille, viikonlopun drinkeille tai vaikka spa-hetken jälkeiselle rentoutumiselle.

Toinen olohuoneesi

Wintergarden on saanut inspiraationsa 1800-luvun klassisista talvipuutarhoista ja luo rehevillä väreillään ja kauniilla lasikatoillaan ainutlaatuisen tunnelman, joka herättää kaikki aistisi. Baarin cocktailmenu koostuu yllättävistä drinkeistä värikkäillä sävyillään ja odottamattomilla makuyhdistelmillään. Tunnelma on lämmin ja intiimi ja luo kodikkaan ilmapiirin – suorastaan toisen kodin.

Varaa huone yksityistilaisuuksiin

Etsitkö paikkaa, jossa kokoontua ystäviesi tai perheesi kanssa juhliin tai kenties koulutustilaisuuteen kollegojesi kanssa? Olet löytänyt juuri oikean paikan! Täältä voit vuokrata tiloja erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Kaikki tilat ovat yksilöllisesti suunniteltuja ja mukautettuja kaikkiin mahdollisiin tapaamisiin – suuriin ja pieniin. Tervetuloa Wintergardeniin Helsingin sydämeen!

Fun cocktails at bar Wintergarden in Helsinki.The bar manager at Wintergarden in Helsinki.Colorful dessert at the restaurant of Hotel St. George in Helsinki.

Wintergarden

Helsinki

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • contactPhonePuhelin
    +358 9 5619 2702
  • emailContactSähköpostiosoite
    events@stgeorgehelsinki.com
  • calendarVaraus
    Varaa nyt