JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Exciting cocktails at bar Wintergarden in Helsinki.

Wintergarden – jännittäviä cocktaileja Helsingissä

Varaa nyt

Helsinkiläinen Wintergarden on baari, jossa on sitä jotakin. Voit odottaa värikkäitä cocktaileja lämpimässä ja sosiaalisessa ympäristössä, joka sopii sekä afterworkiin ystävien kanssa että isompaankin juhlaan.

Toinen olohuoneesi

Wintergarden on saanut inspiraationsa 1800-luvun klassisista talvipuutarhoista ja luo rehevillä väreillään ja kauniilla lasikatoillaan ainutlaatuisen tunnelman, joka herättää kaikki aistisi. Baarin cocktailmenu koostuu yllättävistä drinkeistä värikkäillä sävyillään ja odottamattomilla makuyhdistelmillään. Tunnelma on lämmin ja intiimi ja luo kodikkaan ilmapiirin – suorastaan toisen kodin.

Varaa huone yksityistilaisuuksiin

Etsitkö paikkaa, jossa kokoontua ystäviesi tai perheesi kanssa intiimiin juhliin tai kenties koulutustilaisuuteen kollegojesi kanssa? Sitten olet löytänyt juuri oikean paikan! Täältä voit vuokrata tiloja erilaisiin yksityistilaisuuksiin. Kaikki tilat ovat yksilöllisesti suunniteltuja ja mukautettuja kaikkiin mahdollisiin tapaamisiin – suuriin ja pieniin. Tervetuloa Wintergardeniin Helsinkiin!

Fun cocktails at bar Wintergarden in Helsinki.The bar manager at Wintergarden in Helsinki.Colorful dessert at the restaurant of Hotel St. George in Helsinki.

Wintergarden

Helsinki

Menu