Jäsenyys
People in spa robes at Selma City Spa in Uppsala.

Poreamme ja hoitoja – Selma City Spa Uppsala

Varaa nyt

Mitä sanoisit ihanasta spa-käynnistä Uppsalan keskustassa? Se on mahdollista viihtyisässä ja modernissa kylpylässä, Selma City Spassa. Se on keidas arjen keskellä, jossa voi pulahtaa jacuzziin, lämmitellä saunassa tai vain nauttia ihanasta juhlatunnelmasta perjantain välimerelllisessä poolpartyssa!

Kaikki rentouttavaan päivään Uppsalassa

Selma City Spassa Uppsalassa on mahdollista nauttia porealtaista, saunasta ja monista hoidoista – tai olla tekemättä mitään. Ehkä se on juuri sitä, mitä kaipaat pitkän työviikon ja arjen velvollisuuksien jälkeen? Istu alas kutsuvaan spa-loungeen, syö vähän tarjolla olevia hedelmiä ja juo jotakin hyvää ja vain hengitä itseesi harmonista ilmapiiriä.

Kutsu ystävät pool clubille

Jos etsit rauhallisuuden ja menevyyden mukavaa yhdistelmää, sinun on ehdottomasti varattava spa-hetki perjantaiksi. Silloin järjestetään välimerellinen poolparty hyvällä musiikilla, herkullisella ruoalla, trooppisilla drinkeillä ja todella upealla tunnelmalla. Se on täydellinen paikka sinulle ja ystävillesi saadaksenne vähän laatuaikaa, tai hieman erilainen after work kollegoiden kanssa! Clarion Hotel® Gillet on erinomainen hotellivalinta, kun etsit jotakin hieman erityisempää.

Jacuzzi indoor at Selma City Spa in Uppsala.People in the pool at Selma City Spa in Uppsala.People in spa robes at Selma City Spa in Uppsala.Face treatment at Selma City Spa in Uppsala.Staff at Selma City Spa, Clarion Hotel Gillet smiling at the camera

Selma City Spa

Uppsala

Aukioloajat

Poikkeavat aukioloajat

 • 17. kesäk - 27. kesäk

  Suljettu

 • 1. heinäk - 18. elok

  Suljettu

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Dragarbrunnsgatan 23, 753 20 Uppsala
 • contactPhonePuhelin
  +46 18 68 18 17
 • emailContactSähköpostiosoite
  selmacityspauppsala@strawberry.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt