strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Infinity pool at Selma Spa in Sunne.

Rentouttavia kokemuksia Selma Spassa Sunnessa

Varaa nyt

Sunne houkuttelee kulttuurillaan, luonnollaan ja seikkailuillaan, mutta se on myös kaikista kuuluisimman kirjailijamme, Selma Lagerlöfin, synnyinseutua. Jos olet matkalla tännepäin, voit vierailla hänen mukaansa nimetyssä spassa – Selma Spa. Nauti uimisesta tai varaa ihana hoito isosta valikoimasta!

Kuumia lähteitä tai virkistäviä altaita

Heti kun astut Selma Spahan, tulet tuntemaan itsesi rauhan ympäröimäksi. Kuumat lähteet houkuttelevat puoleensa höyryävällä vedellä, ja saunan jälkeen on ihanaa lipua virkistävään infinity-altaaseen. Kylpylä tarjoaa lisäksi yhden Pohjoismaiden suurimmista valikoimsta spa-hoitoja ja valittavanasi on kaikkea tehokkaista kasvohoidoista aina hyvää tekeviin vartalohierontoihin.

Tee retki luontoon

Ihanien spa-elämysten lisäksi hotelli tarjoaa mahdollisuuksia treenaamiseen ja lukemattomilla ryhmätunneille osallistumiseen. Kylpylää ympäröi Fryken-järvi ja värmlantilainen luonto, joten span lisäksi löytyy varmasti myös muita mukavia aktiviteetteja tehtäväksi. Lähde hienolle vaellusretkelle tai käy hiihtämässä kierros laduilla. Sen jälkeen voitkin palata takaisin spahan ja antaa taas kehon levätä.

Sunset by the pool at Selma Spa in Sunne.Outdoor infinity pool at Selma Spa in Sunne.Overiew of Selma Spa in Sunne.Indoor pool area at Selma Spa in Sunne.

Selma Spa

Sunne

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Sundsbergsvägen 3, 686 35 Sunne
 • contactPhonePuhelin
  +46 565 166 10
 • emailContactSähköpostiosoite
  reservation@selmaspa.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt