JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
People hanging out by the pool at spa hotel Selma Spa in Sunne.

Ihana spa Sunnessa

Sunne sijaitsee Fryken-järvien lähellä Värmlannissa. Se on pieni helmi kauniin luonnon ympäröimänä, jossa on paljon koettavaa, seikkailuja ja vierailukohteita. Ja siellä on myös rentoutumispaikka. Löydät nimittäin monia ihania spa-elämyksiä, joissa voit antaa kehollesi ja mielellesi tauon arjesta.

Allas, sauna vai spa-rituaali?

Jos olet käymässä Sunnessa ja kulutat päiväsi vaeltaen, hiihtäen, shoppaillen tai vain kävellen ympäri kaupunkia, on ihana idea lopettaa päivä johonkin rentouttavaan ja rauhoittavaan. Spa-käynti on mahtava vaihtoehto, joka takuulla auttaa sinua rentoutumaan ja lataamaan akkusi. Ja riippuen siitä, mistä pidät ja mitä etsit, valittavanasi on useita erilaisia spa-elämyksiä! Rentoudu lämpimässä altaassa, sauno tai nauti spa-rituaalista.

Pidennä kokemusta spa-hotellissa

Sinulle, joka haluat panostaa kunnolla ja muuntaa pelkän lyhyen spa-hetken koko viikonlopun mittaiseksi, varaus viihtyisään spa-hotelliin kannattaa. Selma Spa Sunnessa on esimerkiksi erinomainen valinta, kun haluat yöpyä viihtyisästi ja voida aloittaa tai lopettaa päivä ihanaan spa-vierailuun. Sieltä löydät saunan ja useita altaita niin sisällä kuin ulkona, joten voit itse valita, hyppäätkö höyryvän kuumaan lähteeseen vai virkistävään infinity-altaaseen.

Sunne

Spa ja relax

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa