Jäsenyys
Outdoor pool view at spa Frösö Park Hotel in Östersund.

Frösö Park Spa – Jämtlannin rauhaa Östersundissa

Varaa nyt

Frösö Park Spa sijaitsee Östersundin kaupungin tuntumassa ja lähellä Åre Östersund -lentoasemaa. Vietitpä yön kaupungissa tai matkaat kauemmaksi Åresta tai olet paikallinen asukas, joka tarvitset rentoutusta, päivä spassa on erinomainen idea. Ja tämä spa tarjoaakin uniikkia jämtlantilaista rauhaa!

Luontoelämyksiä herättävää tunnelmaa

Spa-alue on kooltaan yli 1200 neliömetriä ja tarjoaa uusinta uutta hyvinvoinnissa ja spa-hoidoissa yhdessä upean luonnon, jämtlantilaisen rauhan ja paikallisten terveysperinteiden kanssa. Tänne voit tulla lepäämään saunassa, joka muistuttaa Pohjois-Jämtlannin luolia, pulahtaa lämmitettyyn ulkoaltaaseen, joka vie ajatukset Storsjön-järveen, tai kokeilla rajojasi avannossa.

Käy salilla ja esteradalla

Suuren span ja monipuolisten hoitojen lisäksi hotelli tarjoaa sisä- ja ulkosalin sekä esteradan, jolla saa vähän vipinää kinttuihin. Varaamalla hotellin, jossa on sekä spa että sali, saat enemmän irti vierailustasi. Aloita päivä ihanalla aamiaisbuffetilla ennen kuin lähdet kaupungille tutkimaan mitä sillä on tarjottavanaan. Käy sitten salilla treenaamassa tai rentoutu spassa, tai tee molemmat, ja nuku sitten yösi hyvin ihanassa hotellivuoteessa.

Champagne by the pool at Frösö Park Hotel in Östersund.The terrace at Frösö Park Hotel in Östersund.

Frösö Park Hotel

Östersund

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Cronstads väg 2, 832 56 Frösön
 • contactPhonePuhelin
  +46 63 16 50 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  hello@frosoparkhotel.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt