JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Booking confirmation

We are currently experiencing difficulties with our booking confirmation emails. If you have booked a room and can see the confirmation on the website then the booking is successful. Members who have booked rooms whilst logged in can see the booking under “My page”.

Sauna at spa The Wellbox in Linköping.

The Wellbox – yksi Linköpingin upeimmista spasta

Varaa nyt

Tuntuuko sinusta, että tarvitset tauon arjesta? Yhden päivän kehon ja mielen lepäämiseen? Varaa siis päivä kylpylässä tai muunna kokemus kokonaiseksi spa-viikonlopuksi. Linköpingistä löydät The Wellboxin, joka tarjoaa ulkoaltaan, saunan ja monia hoitoja. Tervetuloa!

Spa-päivä rakkaan tai ystävien kanssa

Riippumatta siitä, asutko Linköpingissä ja haluat hemmotella itseäsi päivällä spassa tai oletko tulossa matkalle tähän viihtyisään kaupunkiin ja etsit hotellia, jossa on jotakin erityistä, The Wellbox Quality Hotel™ The Boxissa tulee tarjoamaan kaipaamaasi rentoutusta. Täältä löydät spa-osaston, jossa on ulkoallas, poreamme, höyrysauna ja tavallinen sauna 600 neliömetrin alueella. Täydellinen paikka laatuajan viettämiseen kumppanin tai ystävien kanssa – tai vaikka ihan oman ajan.

Mukava lopetus päivälle

Jos olet Linköpingissä useamman päivän ja haluat kruunata vierailusi jollakin ihanalla tavalla, hyvä idea on varata spa-hotelli. Silloin sinulla on ihana paikka päivästä palautumiseen ja voit ladata kehosi ja mielesi taas uudella energialla seuraavaa päivää varten. Täydellinen sekä rentoutumiseen että energisoitumiseen ennen illan päivällistä!

Indoor pool at spa The Wellbox in Linköping.Steam room at spa The Wellbox in Linköping.The pool and sauna at spa The Wellbox in Linköping.

The Wellbox

Linköping

Aukioloajat

Maanantai - Tiistai: 15:00 - 21:00

Keskiviikko - Torstai: 09:00 - 21:00

Perjantai - Lauantai: 09:00 - 23:00

Sunnuntai: 09:00 - 17:00

Osoite

Aspögatan 7, 582 78 Linköping

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: spa.q.thebox@strawberry.se.
Varaa nyt