JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
Massage at Skönhetsfabriken in Gothenburg.

Skönhetsfabriken – spahoitoja Göteborg cityssä

Varaa nyt

Investoi itseesi vierailemalla Skönhetsfabrikenissa Göteborgin keskustan Clarion Hotel® Postissa. Täältä löydät saman katon alta sekä ulkoisesti että sisäisesti nautittavia hoitoja, palveluita ja tuotteita. Löydä myös The Treat – ihana rentoutumisosasto altaineen, saunoineen ja jääsuihkuineen.

Ulkoisia ja sisäisiä nautintoja

Yhdistä Göteborgin-vierailusi päivään The Treat -tapahtumassa. Skönhetsfabrikenin rentoutumisosasto on sekä ulkopuolisten että hotellivieraiden käytettävissä, ja sinua on vastassa rentouttava miljöö. Höyrysauna, sauna, kuuma lähde ja jääsuihku tarjoavat ihanan kokonaisvaltaisen kokemuksen, joka rentouttaa sekä kehon että mielen. Näin olet valmis tutkimaan kaikkea, mitä Göteborgilla on tarjottavanaan – olipa kyseessä sitten päivä kaupungilla tai viihtyisä illallinen hotellin ravintolassa.

Terapeutteja, joissa on sitä jotakin

Skönhetsfabrikenissa voit valita, haluatko treenata, varata kasvohoidon, istahtaa kampaajan tuoliin tai vain levätä rentoutumisosastolla. Ammattitaitoiset terapeutit tarjoavat sinulle tavallisuudesta poikkeavan kokemuksen, ja varaamasi hoidot räätälöidään juuri sinulle. Kaikkien näiden saman katon alle koottujen palvelujen avulla saat mahdollisuuden huolehtia itsestäsi kaikin tavoin – sisältä ja ulkoa!

Lunch at Skönhetsfabriken i Göteborg.Face mask at Skönhetsfabriken in Gothenburg.

Skönhetsfabriken

Göteborg

Aukioloajat

Maanantai - Perjantai: 08:00 - 19:00

Lauantai: 10:45 - 19:00

Osoite

Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: skonhetsfabriken@strawberry.se
Varaa nyt

Ikärajat

The Treat -rentoutumisosastolla vierailijoiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita – myös huoltajan seurassa. Voidaksesi vierailla viereisellä kuntosalilla sinun tulee olla vähintään 16-vuotias.