Jäsenyys
Massage at Skönhetsfabriken in Gothenburg.

Skönhetsfabriken – spahoitoja Göteborg cityssä

Varaa nyt

Clarion Hotel Postin Skönhetsfabriken tarjoaa hyvinvointia, rentoutumista, liikuntaa ja vartalonhoitoa. Täältä löydät kaiken hyvinvointiisi – kuntosalin, kampaamon, kaupan, ihonhoitotuotteita, hierontahoitoja ja The Treatin. Kaikki saman katon alla.

The Treat – spa Göteborgin keskustassa

Olet tervetullut tänne, oletpa hotellin vieras, läpikulkumatkalla tai asut pysyvästi Göteborgissa. Yhdistä kaupunkivierailu rentoutumiseen, palautumiseen, kuohuviiniin ja höyryäviin kylpyihin. Rentouduttuasi hetken lämpimässä lähteessä, saunassa ja jääsuihkussa olet valmis tutustumaan kaikkeen, mitä Göteborgilla on tarjottavanaan.

Terapeutit, jotka tekevät erityisen hyvää työtä

Skönhetsfabrikenissa voit valita itse, haluatko treenata, varata kasvohoidon, istua kampaajan tuoliin tai vain rentoutua rentoutumisosastolla. Taitavat terapeutit tarjoavat sinulle ainutlaatuisen kokemuksen, ja kun varaat hoidon, se räätälöidään juuri sinulle. Kaikki nämä mahdollisuudet saman katon alla takaavat, että voit huolehtia itsestäsi kaikin tavoin – sisältä ja ulkoa!

Lunch at Skönhetsfabriken i Göteborg.Face mask at Skönhetsfabriken in Gothenburg.

Skönhetsfabriken

Göteborg

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg
 • contactPhonePuhelin
  +46 31 61 90 90
 • emailContactSähköpostiosoite
  skonhetsfabriken@strawberry.se
 • calendarVaraus
  Varaa nyt
 • Ikärajat

  The Treat -rentoutumisosastolla vierailijoiden tulee olla vähintään 18-vuotiaita – myös huoltajan seurassa. Voidaksesi vierailla viereisellä kuntosalilla sinun tulee olla vähintään 16-vuotias.