JäsenyysVaraukseniAsiakaspalvelu
The rooftop pool at Clarion Hotel® Post in Gothenburg.

Clarion Hotel® Postin aurinkoinen kattouima-allas

Suosittu Clarion Hotel® Post sijaitsee Göteborgin päärautatieaseman lähellä. Hotelli on optimaalinen lähtöpiste nähtävyyksien kiertelyyn, ja palattuasi voit nauttia hotellin uima-altaalla varustetusta kattoterassista. Allas on lämmitetty ympäri vuoden, joten siellä on ihana käydä säästä riippumatta!

Nauti Göteborgin parhaasta näköalasta

Nouse hissillä 13. kerrokseen ja astu ulos yhdelle Göteborgin upeimmista lasisista kattoterasseista. Voit ihailla lähes 360 asteen näkymää koko kaupunkiin rentoutuessasi lämpimässä ja viihtyisässä uima-altaassa. Hotellin kattouima-allas on lämmitetty ympäri vuoden noin 30 asteeseen, ja voit varata sen maksua vastaan hotellin verkkosivujen kautta. Se on täydellinen päätös Lisebergissä perheen kanssa vietetylle päivälle tai ennen lähtemistä Göteborgin yöelämään ystävien kanssa!

Älä ohita Skönhetsfabrikenia

Älä unohda kurkata sekä kuntosalilla että rentoutumisosastolla varustettua Skönhetsfabrikenia, jossa voit varata ihania, juuri sinulle räätälöityjä hoitoja! Se sijaitsee vastaanoton vieressä ja sisältää kampaamon, kuntosalin, kuumat lähteet, höyrysaunan ja jääsuihkun.

Beer at the rooftop pool at Clarion Hotel® Post in Gothenburg.Sunset view by the rooftop pool at Clarion Hotel® Post in Gothenburg.Lounge area by the pool at Clarion Hotel® Post in Gothenburg.

Kattouima-allas

Göteborg

Aukioloajat

Maanantai - Sunnuntai: 09:00 - 21:00

Osoite

Drottningtorget 10, 411 03 Göteborg

Ota yhteyttä

Sähköpostiosoite: cl.post@strawberry.se