Jäsenyys
Indoor pool at Quality Hotel™ Winn in Gothenburg.

Rentoutumisosasto – Quality Hotel™ Winn Göteborg

Quality Hotel™ Winn Göteborg sijaitsee aivan Göteborgin keskustan läheisyydessä ja on täydellinen viihtyisiin viikonloppulomiin ja tehokkaisiin konferensseihin. Ilmainen pääsy hotellin saunalla ja altaalla varustetulle rentoutumisosastolle tekee kokemuksesta entistäkin unohtumattoman.

Upea kokemus sekä suurille että pienille

Monet ihmiset arvostavat hotellissa majoittuessaan mukavaa rentoutumisosastoa, joka voi tehdä kokemuksesta entistäkin ihanamman. Quality Hotel™ Winnin rentoutumisosastolta löydät sekä sisäuima-altaan että saunan, ja vastaanotosta voit ostaa uima-asut, jos ne sattuivat unohtumaan. Hotellivieraat ovat tervetulleita tänne ilman lisämaksua. Ui muutama kierros sisäaltaassa ja rentoudu lopuksi saunassa tai istahda mukavalle sohvalle katselemaan lasten leikkejä kirjan kanssa.

Treenaa kuntosalilla

Jos haluat mieluummin virkistyä kuin rentoutua, tai ehkä molempia, voit myös käydä läheisellä kuntosalilla. Quality Hotel™ Winn tekee yhteistyötä noin 200 metrin päässä hotellista sijaitsevan uuden kuntosalin kanssa, ja kuntosalikortin lainaaminen sisältyy yöpymiseen. Kuntosali on avoinna ympäri vuorokauden, joten se sopii erinomaisesti niille, jotka heräävät aikaisin ja haluavat aloittaa aamun ennen kuin muu perhe herää tai päivän kokoukset alkavat!

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Gamla Tingstadsgatan 10, 422 44 Göteborg
  • contactPhonePuhelin
    +46 31 750 19 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    q.winn.goteborg@strawberry.se