Jäsenyys
View of the rooftop pool at Avalon in Gothenburg.

Inspiraatiota, designia ja kylpemistä Avalonissa

Avalon Hotel, muotoilun ja inspiraation keidas, sijaitsee Göteborgin sydämessä. Keskeisen sijainnin ansiosta voit helposti tutustua kaupungin ravintoloihin, kulttuuriin, ostosmahdollisuuksiin ja viihteeseen – tai vain nauttia ylellisestä kattoterassista. Pulahda altaaseen katselemaan ympäristöä.

Kattouima-allas feng shuin hengessä

Jos vierailet Göteborgissa touko- ja syyskuun välisenä aikana, pääset päivisin ilmaiseksi hotellin uima-altaalla varustetulle kattoterassille. Uima-allas on päällystetty mosaiikilla ja koristeltu 24 karaatin kullasta tehdyllä vyöllä, jonka pitäisi feng shuin oppien mukaan tuoda sinulle vaurautta ja onnea. Altaan lämpötila pysyy miellyttävässä 28 asteessa, ja osa altaasta myös kelluu vapaasti näkyen Kungsportsplatsenilta.

Lopeta päiväsi tyylillä

Olitpa Göteborgissa ystäviesi, perheesi, kollegoidesi tai rakkaasi kanssa, Avalon Hotel tarjoaa inspiroivan ja miellyttävän kokemuksen. Kaupunkipäivän jälkeen on mukavaa pukeutua aamutakkiin ja huoneesta löytyviin tossuihin, minkä jälkeen voit nousta hissillä kattoterassille, jossa uima-allas, aurinkotuolit ja aurinkovarjot jo odottavat. Tekisikö mielesi jotakin juotavaa? Tilaa paikan päällä olevalta henkilökunnalta tai pohjakerroksen baarista, niin tilauksesi tuodaan ylös!

Champagne by the pool at Avalon in Gothenburg.Exterior of Avalon in Gothenburg.

Kattouima-allas

Göteborg

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Kungstorget 9, 411 17 Göteborg
  • contactPhonePuhelin
    +46 31 751 02 00
  • emailContactSähköpostiosoite
    info@avalonhotel.se