Jäsenyys
The pool at the spa facility at Sommerro, Vestkantbadet.

Vestkantbadet – kylpyläparatiisi Oslon keskustassa

Varaa nyt

Tervetuloa kokemaan 1400 neliömetrin edestä hyvinvointia! Löydät tämän rentoutumiskeitaan omasta rauhastaan, mutta keskeiseltä paikalta Frognerin huipulta. Salli ylimääräistä rakkautta keholle ja sielulle rauhallisessa ilmapiirissä.

Täydellinen kylpyläelämys

Vestkantbadet sijaitsee Oslon keskustan Sommerro-hotellissa, ja se ulottuu pohjakerroksesta aina hotellin maagiselle kattoterassille asti. Hemmottele itseäsi päivän tai miksei useammankin ajan kunnon rentoutumisella kulttuurin leimaamassa Vestkantbadetissa. Rentoutumisosastolla on uima-allas, kylmäallas, kuiva- ja infrapunasauna, myymälä, kuusi pikahoitohuonetta kasvoja, hiuksia ja meikkiä varten sekä neljä hoitohuonetta, joissa voit kokea laadukkaita vartalon, selän ja niskan hierontaelämyksiä.

8 tuntia virkistäytymistä

Rentoutumisosasto on tärkeä osa Sommerron 8 tunnin sääntöä: tasapainoinen päivä koostuu 8 tunnista unta, 8 tunnista työtä ja 8 tunnista virkistäytymistä. Vestkantbadetissa painopiste on virkistäytymisessä. Rentoudu ja lataa akkujasi kylpyläalueella, hikoile viikon murheet pois kuntosalilla ja päätä päivä hyvään ja maukkaaseen illalliseen yhdessä hotellin upeista ravintoloista. Ja viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä, nauti vaikuttavista näkymistä koko Osloon.

Liiku Vestkantbadetissa

Vestkantbadetin kuntosalilla on ainutlaatuinen treenitarjonta jäsenille ja hotellissa yöpyville vieraille. 400 neliömetriä on varustettu uusimmilla kuntoilulaitteilla, jotka soveltuvat useimpiin liikuntamuotoihin – valinta on sinun! Vestkanbadetin tiimi on valmis auttamaan sinua tavoitteidesi ja tarpeidesi mukaisen harjoitussuunnitelman laatimisessa, jotta lähdet salilta täynnä uutta energiaa. Lämpimästi tervetuloa Vestkantbadetin kuntosalille.

Indoor pool at the spa facility at Sommerro.Makeup station at Vestkantbadet in Oslo.The Sauna at Vestkantbadet in Oslo.Changing rooms at Vestkantbadet in Oslo.

Vestkantbadet

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhonePuhelin
  +47 21 40 49 50
 • emailContactSähköpostiosoite
  vestkantbadet@sommerrohouse.com
 • calendarVaraus
  Varaa nyt