Jäsenyys
The interior of To Søstre i Oslo.

To Søstre – iltapäivätee ja samppanjaa Sommerrossa

Vierailu To Søstressa tarjoaa ihanan tauon arjesta. Täällä voit nauttia Oslon parasta iltapäiväteetä ja lähteä matkalle suolaisesta makeaan vuodenaikojen mukaan vaihtuvan menun mukaan. Tiesitkö, että täällä on myös oma samppanjavaunu?

Iltapäiväteetä tyylikkäässä miljöössä

Oslon Sommerrossa sijaitsevassa To Søstressa voit nauttia kaupungin parasta iltapäiväteetä tyylikkäässä miljöössä. Viherkasvien ja luonnonvalon ansiosta tunnelma on kuin luotu tauon ottamiseen arjesta. Ihmettele Asbjørnsen & Moen Auringosta itään ja kuusta länteen -sadusta innoituksensa saanutta sisustusta GRECODECOn ja William Edwardsin suunnittelemien, yhteensopivien teesettien kera. To Søstre -nimi on tullut Bjercke ja Eliassen -arkkitehtien suunnitteleman Oslo Lysverker -projektin nimestä.

Suolaista & makeaa palkituilta leipureilta

Brittiläinen keittiömestari Jonathan Howell on yhdistänyt perinneklassikko afternoon tean parhaat puolet Sommerron omaan twistiin, joista meidän iltapäiväteemme koostuu. Palkittu kondiittoritiimi, Jared Jiann Lih Chuah ja Aziz Muhammad, ovat suunnitelleet menun, joka on todellinen matka suolaisesta makeaan – ensin voileipiä, skonsseja ja sitten makeita leivonnaisia. Ja mikä parasta, voit syödä kaiken käsin. Menu vaihtuu vuodenaikojen mukaan ja raaka-aineet ovat sesongin mukaisia.

Samppanjavaunu ja itsesoittava piano

To Søstresta löytyy myös samppanjavaunu, joka tarjoaa Les Cinq Fillesin parhaimmistoa. Voit myös valita maukkaita juomia jännittävältä tipsy tea -menulta sekä laajasta alkoholittomien juomien valikoimasta. Tiesitkö, että To Søstressä on myös itsesoittava Steinway Grand Piano, joka on harvinaisuus Norjassa? Piano luo viihtyisää tunnelmaa tunnettujen kappaleiden sekä To Søstren oman musiikkikuraattorin ja jazzpianistin Maren Selvaagin sävellysten avulla.

Afternoon tea at To Søstre in Oslo.Champagne, tea & snacks at To Søstre in Oslo.Colorful sandwich at hotel Sommerro in Oslo.Man playing the piano at hotel Sommerro in Oslo.

To Søstre

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

 • Maanantai - Keskiviikko

 • Torstai - Sunnuntai

  12:00 - 17:00

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Sommerrogata 1, 0255 Oslo
 • contactPhonePuhelin
  +47 21 40 49 30
 • emailContactSähköpostiosoite
  eh@sommerrohouse.com
 • calendarVaraus
  Varaa nyt