Jäsenyys
Lounge area at THIEF SPA in Oslo.

Thief Spa Oslossa – jossa kaupunki kohtaa luonnon

Varaa nyt

Norjalainen luonto merineen, metsineen ja valoineen on inspiroinut Thief Span sisätiloja, joissa voit nauttia upeasta spa-elämyksestä ja hoidoista ympäri maailmaa. Hemmottele itseäsi spa-viikonlopulla THE THIEFISSÄ kaukana arjesta ja astu hyvinvoinnin, tasapainon ja rentoutumisen maailmaan.

Spa Oslon modernilla satama-alueella

Tuvholmen on pieni luoto Oslon keskusta-alueella ja sieltä löytyy hotelli THE THIEF. Sieltä on upea näköala Oslonvuonolle, joten vierailu tässä todella suositussa spa-hotellissa on mahtava kokemus. Rohkeat voivat kokeilla myös talviuintia Oslonvuonossa! Huoneet ovat suuret ja ylelliset. Thief Restaurant tarjoillaan ensiluokkaisia annoksia ja iltaisin voi nauttia drinkin elegantilla kattoterassilla, jota ympäröi kaunis vuonomaisena.

Spa-kulttuuria ympäri maailman

THE THIEF on ollut nimensä mukaisesti varas mitä tulee spa-hoitojen valikoimaan. Täällä voit nimittäin saada muun muassa marokkolaisen savihoidon, kasvohoidon Hollywoodista, lämpöterapiaa Suomesta ja turkkilaisen hamam-kylvyn. Toisin sanoen maailman parhaat spa-ideat! Voit myös käydä huippumodernilla kuntosalilla tai uida altaassa, joka on valaistu katossa olevilla tähdillä. Tai mikset vaikka saunoisi ja kokeilisi sade-, sumu- ja hierontasuihkuja!

Spa treatment at THIEF SPA in Oslo.The sauna at THIEF SPA in Oslo.Indoor pool at THIEF SPA in Oslo.Spa chair at THIEF SPA in Oslo.

THIEF SPA

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Landgangen 1, 0250 Oslo, Norway
 • contactPhonePuhelin
  +47 24 00 40 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  stay@thethief.com
 • calendarVaraus
  Varaa nyt