Jäsenyys
The interior at Thief Restaurant in Oslo.

Thief Restaurant – täydellinen ruoan ystäville

Ei ihme, että Thief-ravintola on niin suosittu, sillä se sijaitsee Oslon parhaalla paikalla Tjuvholmenilla, se on sisustukseltaan moderni ja tyylikäs ja sen menu miellyttää ruoan ystäviä. Tämä on oikea paikka, jos etsit ravintolaa, jossa voit nauttia illasta täysin rinnoin!

The Thiefin sydän

Thief-ravintolaa voidaan pitää THE THIEF -hotellin sydämenä ja sieluna. Jos olet katsonut NRK:n tv-sarjaa Exit, tiedätkin jo hieman, miltä ravintola näyttää. Maailmankuulun taiteen ja tyylikkään tunnelman ympäröimänä pääset nauttimaan pohjoismaisista mauista, jotka kokeakseen turistit matkustavat maailman toiselle puolelle. Hyvä uutinen ruoan ystäville on, että sinun ei tarvitse olla hotellivieras päästäksesi tänne nauttimaan hieman paremmasta ateriasta ja loistavista juomista.

Paikalliset ja ekologiset raaka-aineet

Siististi lautaselle kootut annokset on valmistettu pohjoismaisista raaka-aineista, mutta saaneet inspiraatiota eri puolilta maailmaa. Avainsanoina on terveellisyys, kestävyys ja täydellisyys kaikille kulinaristeille. Meren läheisyyden huomaa päivän tuoreista merenelävistä. Menulta löytyy myös paikallisia luomuvihanneksia ja paikallista lihaa, jota tarjoillaan sekä lounaalla että illallisella. Yhdessä ne muuntuvat ranskalaisilla tekniikoilla valmistetuiksi herkullisiksi annoksiksi.

Tvjuvholmenin keskipiste ja juhlamenu

Thief-ravintolan vieraana pääset kokemaan lämpimän tunnelman ja rentouttavan musiikin. Välitöntä fiilistä hehkuva ravintola on Tjuvholmenin keskipiste. Ravintola sopii yhtä hyvin treffeille kuin illanviettoon ystävien ja kollegoiden kanssa. Ravintolassa on oma juhlamenu yli 6 hengen ryhmille. Ehkä teetkin täydellisen matkan vierailemalla niin ravintolassa, majoittumalla THE THIEF -hotellissa ja viettämällä muutaman tunnin spassa?

Meat dish at Thief Restaurant in Oslo.Dessert at Thief Restaurant in Oslo.Colorful food at Thief Restaurant in Oslo.

Thief Restaurant

Oslo

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Landgangen 1, 0250 Oslo, Norway
 • contactPhonePuhelin
  +47 24 00 40 00
 • emailContactSähköpostiosoite
  eat@thethief.com
 • calendarVaraus
  Varaa nyt