strawberryLogostrawberryLogo
Jäsenyys
Asian food at restaurant Boon Nam in Helsinki.

Boon Nam – thaimaalaisia makuja Helsingissä

Varaa nyt

Nauti jännittävistä thaimaalaisen keittiön mauista Boon Namissa Helsingin keskustassa. Täällä voit odottaa pääseväsi kulinaariselle matkalle ainutlaatuisilla makuyhdistelmillä ja värikkäillä cocktaileilla.

Thaimaalaisen keittiön parhaat palat

Boon Nam vaalii thaimaalaisen keittiön perinteisiä menetelmiä. Ravintolassa on tarjolla maukkaita alkupaloja, mausteisia salaatteja, Keski-Thaimaan inspiroimia kermaisia curryja sekä tuoreita merenantimia, joissa on vaikutteita Etelä-Thaimaasta. Boon Nam vie sinut matkalle Thaimaan eri elementtien pariin, jotka on valmistettu alusta asti itse. Jos sinun on vaikea valita kaikkien maukkaiden ruokien joukosta, tutustu heidän maistelumenuunsa saadaksesi upean kokemuksen Thaimaan parhaista paloista.

Jännittävä makupaletti

Ravintolan menulle on ominaista tasapaino hapokkuuden, tulisuuden, suolaisuuden ja makeuden välillä. Makupaletti, joka heijastaa thaimaalaisen keittiön neljää pääpilaria. Eikä siinä vielä kaikki – upeat maut löytyvät myös ravintolan drinkkimenusta. Täällä voit valita laajasta valikoimasta innovatiivisia juomia, jotka on valmistettu thaimaalaisella tavalla inkivääristä, kookospähkinästä, jakkipuusta ja basilikasta. Tervetuloa kokemaan pala Thaimaata keskellä Helsinkiä.

Chairs at the restaurant Boon Nam in Helsinki.Colorful thai food at Boon Nam in Helsinki.

Boon Nam

Helsinki

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

 • locationPinOsoite
  Lönnrotinkatu 4, 00100 Helsinki
 • contactPhonePuhelin
  +358-20-1555919
 • emailContactSähköpostiosoite
  info@boonnam.fi
 • calendarVaraus
  Varaa nyt