Jäsenyys
The bartender pouring up a cocktail in a glass at Clarion Hotel Wisby.

Vinterträdgården – täydellinen paikka Visbyssä

Vinterträdgården on Clarion Hotel® Wisbyn sydän. Täällä vanha kohtaa uuden modernein lasikatoin ja keskiaikaisin muurein. Rentoudu avotakan ääressä nauttien drinkistä, kahvikupillisesta tai baarimenun yksinkertaisesta ateriasta.

Eloisa kohtaamispaikka

Vinterträdgårdenissa eloisan tunnelman loihtivat sekä itse paikka samalla sekunnilla sisään astuessasi että myös täällä olevat ihmiset. Gotlantilainen vieraanvaraisuus lämmittää paikkaa, joka sopii täydellisesti kaikenlaisiin tapaamisiin. Työtapaaminen kahvin äärellä, drinkit ystävien kesken tai illallinen elämyksellisen päivän jälkeen. Tervetuloa Vinterträdgårdeniin!

Toinen olohuoneesi

Vinterträdgården on inspiroiva paikka, jossa kohtaat taiteen, musiikin ja designin. Paikalla on ainutlaatuinen historia ja tunnelma, ja se sijaitsee keskeisellä paikalla Visbyn kehämuurin sisäpuolella lähellä kaikkea, mitä kaupungilla on tarjottavanaan. Vinterträdgårdenin tavoitteena on toimia toisena olohuoneenasi – täällä voit tuntea olosi kotoisaksi. Etsitkö lämmintä ja tuttavallista paikkaa vuokrattavaksi yksityistilaisuuteen? Vinterträdgården on täydellinen vaihtoehto.

The bartender mixing a cocktail in the bar at Clarion Hotel Wisby.A Strawberry daiquiri in the bar at Clarion Hotel Wisby.Steaming hot Irish coffee in the bar, Vinterträdgården, at Clarion Hotel Wisby.

Vinterträdgården

Visby

Aukioloajat

Aukioloajat voivat vaihdella juhlapyhinä ja tiettyinä ajanjaksoina. Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoa ajankohtaisista aukioloajoista.

Ota yhteyttä

  • locationPinOsoite
    Strandgatan 9, 621 24 Visby
  • contactPhonePuhelin
    46 498 25 75 75
  • emailContactSähköpostiosoite
    grupp.cl.wisby@strawberry.se