Jäsenyys
Clarion Hotel Wisby in the evening light at Visby, Gotland

Visby – yksi Ruotsin pubitiheimmistä kaupungeista

Tervetuloa ruokamatkakohteeseen, joka on täynnä mieleenpainuvia baareja ja ravintoloita. Rentoudu ja heittäydy upeaan ruokaseikkailuun Visbyssä – hyvällä omallatunnolla.

Ainutlaatuinen ruokamatkakohde

Visby tunnetaan monimuotoisesta ravintola- ja baaritarjonnastaan – ehdottomasti tutustumisen arvoinen kohde kaikille ruoan ystäville. Täällä voit nauttia korkeasta laadusta, kestävästä ruokafilosofiasta ja ennen kaikkea upeista raaka-aineista. Tuoreiden raaka-aineiden suuri tarjonta on houkutellut Visbyhyn useita luovia kokkeja, mikä on luonut siitä yhden uusien, jännittävien ruokakonseptien solmukohdista. Kaipaatpa fine dining -kokemusta tai hampurilaista ollessasi liikkeellä, et tule pettymään Visbyssä. Tervetuloa täysin uniikkiin ruokamatkakohteeseen.

Laadukasta ja lähellä tuotettua

Gotlannissa raaka-aineet ovat paikallisia ja lähellä tuotettuja. Ravintolatarjonta heijastelee saaren aurinkoista ja leutoa ilmastoa, joka luo optimaaliset olosuhteet niin viljelyn kuin karjatalouden kannalta. Menuilla esiintyy raikkaita kausikasviksia, paikallisten tilojen lihaa saaren eri osista ja gotlantilaisia viinejä. Jos olet todellinen ruoan ystävä, muista vierailla saaren monissa maatilamyymälöissä, jotka ovat pullollaan maukkaita kasviksia ja inspiraatiota suoraan viljelijöiltä.

Klassista ja gotlantilaista

Visbyn upea luonto ja historia näkyvät sekä saaren ravintoloiden ja baarien lautasilla että miljöössä. Esillä on niin rustiikkisia sisustuselementtejä kuin menuilla erilaisia klassisia gotlantilaisia annoksia. Savustettu kampela, sahramipannukakku sinivatukkahillon kera tai käärmeenlaukkakeitto – usein modernilla otteella valmistettuina. Löydät tietenkin myös kansainvälisemmin suuntautuneita paikkoja, mutta niissäkin gotlantilainen tunnelma on läsnä, joko lähellä tuotettujen raaka-aineiden tai gotlantilaisen vieraanvaraisuuden muodossa.

VALITUT ELÄMYKSET

Lisää koettavaa

Tutustu
Hotellit
Ravintolat
Kokoukset