Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Umeå Uumaja ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Umeå

Uumaja,  Ruotsi

Clarion Hotel® Umeå on Uumajan uusi olohuone! Täällä voit rentoutua terassilla Uumajanjokea kohti avautuvaa näkymää ihaillen. Nauti upeaa ruokaa Restaurant NÒRissa, drinkki skybarissa, rentoudu Elements Spassa tai järjestä täällä kongressi. Tervetuloa!

Clarion Hotel® Umeå 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,8
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,8
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Umeå

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Kauniin Uumajanjoen naapurustosta löydät Clarion Hotel Umeån, joka avautui syyskuussa 2022. Tilava hotelli on suunniteltu huolellisesti toimimaan luonnollisena kohtaamispaikkana viikonloppumatkustajille, kokousvieraille ja lomailijoille.

Uumajan uusi tapaamispaikka

Hotellin 14 000 neliömetriä on jaettu 13 kerrokseen, jotka koostuvat 270 hotellihuoneesta ja 15 kokoustilasta, joista yksi on 492 neliömetrin kokoinen jaettava bankettisali. Hotellin yläkerroksesta löytyy ravintola NÒR, skybar, kattoterassi, kuntosali sekä Elements Spa uima-altaineen ja saunoineen. Aulan yhteydessä sijaitsee ravintola Ùma, johon kuuluvalla terassilla tarjoilemme aamiaisen, lounaan ja kokousateriat. Olohuoneemme, Living Room, löytyy pohjakerroksesta ja tarjoaa viihtyisiä loungekalusteita, baarin ja ihanaa musiikkia. Hotelli ei ole vain rakennus, jossa on paljon vuoteita ja ihana aamiaistarjoilu, vaan myös sykkivä kohtaamispaikka kaikenlaisia tapaamisia varten.

Skybar, kattoterassi ja ravintola NÒR

Ylhäällä 13. kerroksessa sijaitsee ravintola NÒR, joka on kunnianosoitus pohjoismaiselle keittiölle, omaksuen samalla eurooppalaisia makuja. Kattoterassilla varustettu ravintolamme sijaitsee aivan Uumajanjoen tuntumassa, joten voit nauttia kokkien luovuudesta syntyvistä makuelämyksistä. Olemme vakuuttuneita siitä, että tulet tuntemaan olosi kotoisaksi tässä viihtyisässä ja eläväisessä tunnelmassa. NÒRista löydät myös kattobaarimme sekä kattoterassimme, joka avautuu ihanteellisesti etelää kohti.
Jos haluat teitää lisää NÒRista ja varata pöydän, napauta tästä: NÒR

Elements Spa Umeå  panoraamanäköalalla kaunista Uumajaa kohti

Hotellin ylimmästä kerroksesta löydät myös Elements Span  huippumodernin span, joka herättää kaikki aistisi päästäksesi oikeaan tunnelmaan. Täällä sijaitsee loungeosasto, jossa voit rentoutua haluamasi juoman äärellä. Itse rentoutumisosastolta löytyy sauna ja lämmitetty uima-allas voittamattomine näkymineen Uumajaa ja Uumajanjokea kohti. Joinakin viikonloppuina järjestämme tilaisuuksia, jolloin pääset kohottamaan sykettäsi pool clubissa. Elements Spa on hotellissa yöpyvien käytettävissä, minkä lisäksi se on avoinna myös muille spasta pitäville.
Lisää tietoa Elements Spa Umeåsta ja varaamisesta löydät täältä: Elements Spa

Uumajan korkeimmin sijoittuva kuntosali

Kaikille treenaamisesta pitäville tarjoamme kuntosalin hotellin ylimmässä kerroksessa. Sieltä löytyy muun muassa juoksumatto, kuntopyörä, käsipainoja ja muita treenivälineitä. Juoksetpa juoksumatolla, poljet kuntopyörällä, nostelet käsipainoja tai teet jotakin muuta, pääset aina nauttimaan ainutlaatuisesta näköalasta, joka avatuu Uumajan kaupungin ja kattojen ylle.

The Living Room  monitoiminen paikka

Pohjakerroksessa sijaitseva Living roomimme tarjoaa käyttöösi ihania istumapaikkoja, suuren ja kutsuvan baarin sekä katosta lattiaan ulottuvia ikkunoita, jotka tuovat Uumajan eläväiset kadut ulottuvillesi. Eri päivinä luvassa on erilaisia kokemuksia. Living roomissa voit esimerkiksi juoda raikkaan kupillisen kahvia lounaan yhteydessä ja lukea päivän lehden, ja jonakin toisena päivänä voit kuunnella ihanaa musiikkia DJ:ltämme, seurustellen samalla maukkaan, baarista haetun drinkin äärellä.

Kongressit ja kaikenlaiset tapahtumat

Clarion Hotel Umeåssa on suuren ja jaettavan, 492 neliömetrin kokoisen bankettisalin lisäksi käytettävissä 12 muuta kokoustilaa, joiden pohjapiirros ja koko vaihtelevat. Näissä tiloissa sinun on mahdollista järjestää kaikkea mahdollista: hallituksen kokouksia, luentoja, konsertteja ja paljon, paljon muuta.
Lisätiedot ja varaustiedustelut, ota meihin yhteyttä: Tiedustelu.

Yhteystiedot

  • Storgatan 36 903 26 Uumaja , Ruotsi

Usein kysytyt kysymykset

Löydä hotellille

Bussi, juna ja joukkoliikenne

Uumajan keskusrautatieasema (Umeå Centralstation) sijaitsee 1,5 km:n päässä hotellilta, kävellen 12 minuuttia.
Etäisyys Uumajan linja-autoasemalle (Umeå Busstation) 11 minuuttia.

Lentoasemalta

Umeå Airport sijaitsee 5 km:n päässä, voit ottaa lentokenttäbussin kohti Umeå C:tä. Noin 8 minuuttia autolla tai taksilla.

Taksi

Suosittelemme yritystä Umeå Taxi +46 90 77 00 00 tai Eco Taxi +46 90 911 91

Tietoja Clarion Hotel Umeåsta

Hotellihuoneiden määrä

270 huonetta

Kokoustilojen määrä

16 kpl

Etäisyys julkiseen liikenteeseen

8 minuuttia Uumajan lentoasemalle autolla tai taksilla
11 minuuttia Uumajan bussiasemalle kävellen
12 minuuttia Uumajan keskusrautatieasemalle kävellen

Tripadvisor Travelers' Choice Awards 2024

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 22
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.