Tämä sivu on tarkoitettu uudemmille selaimille. Parhaan vierailukokemuksen aikaansaamiseksi, ole hyvä ja päivitä selaimesi uudempaan versioon.

Clarion Hotel® Sundsvall Sundsvall ,  Ruotsi

Clarion Hotel® Sundsvall

Sundsvall,  Ruotsi

Clarion Hotel Sundsvall on uusi, upea, moderni ja elegantti hotelli aivan Selångersånin tuntumassa, Sundsvallin kauniin keskustan sydämessä. Ainutlaatuinen tapaamispaikka, joka keskittyy designiin, ruokaan, juomaan, spahan, tapaamisiin ja tunnelmaan.

Clarion Hotel® Sundsvall 0 5
TripAdvisor Traveller Rating  
Sustainability rating
8,2
10:stä
Sustainability rating

Tämä on oma vastuullisuusluokituksemme, joka peilaa kunkin hotellin suorituskykyä useilla eri vastuullisuusalueilla. Arvio on viimeisten 7 päivän keskiarvo.

8,2
10:stä
Tulos Clarion Hotel® Sundsvall

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Luokitus perustuu siihen, miten hotelli vastaa ajan mittaan tavoitteisiinsa vähentää ympäristövaikutuksia energian, veden, jätteiden, ruokajätteen, kemikaalien, tekstiilien pesun ja ilmastopäästöjen osalta.

Strawberryn tavoitteet
Ilmastoneutraalius vuoteen 2030 mennessä

Tavoitteenamme on olla ilmastoneutraali omassa toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä samalla puolittaen päästöt toimitusketjuissamme.

Vähemmän ruokahävikkiä vuoteen 2030 mennessä

Työskentelemme aktiivisesti vähentääksemme 50 % ruokahävikistä toiminnassamme vuoteen 2030 mennessä. 

Lämpimästi tervetuloa Clarion Hotel Sundsvalliin! Upea hotelli, jossa on kattobaari, ravintola, spa, kuntosali ja suuri kokouskapasiteetti.

Kurkista sisään hotelliin 360 asteen panoraamakuviemme avulla.

Sundsvallin uusi kohtaamispaikka

Taianomainen kattoterassi, ravintola, kansainvälinen spa kattouima-altaineen, sykkivä Living Room ja joustavat kokoustilat  Clarion Hotel Sundsvall lupaa olla paljon muutakin kuin vain hotelli. Siitä tulee kohtaamispaikka kaikille riippumatta siitä, aiotko yöpyä hotellissa, syödä maukkaan aterian, vierailla spassa, nauttia muutaman lasillisen ystävien kesken tai toimia suuren tilaisuuden isäntänä tai emäntänä!

Clarion Living Room  Sundsvallin olohuone

Designatussa Living Roomissamme voit juoda kupillisen höyryävän kuumaa kahvia, inspiroitua kaikista ohikulkevista ihmisistä, nauttia hyvästä gastronomiasta ja ravintolamme ja baariemme ihanista juomista  osallistuen luonnollisesti samalla hotellin näytelmään.

Tarjoilemme päivän lounaan Living Roomissa joka arkipäivä klo 11:30 - 13:30. Viikon lounasmenu julkaistaan joka maanantai Instagram-tilillämme. Suurempien lounasseurueiden osalta pyydämme varaamaan pöydät etukäteen, jotta voimme varmistaa, että teille on tilaa ravintolassa toivomananne ajankohtana. Varaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen reservations.cl.sundsvall@strawberry.se.

Skybar, kattoterassi ja moderni brasserie 

Oletko kiinnostunut eurooppalaisista mauista niiden yhdistyessä jännittävällä tavalla parhaisiin pohjoismaisiin raaka-aineisiin? Hotellin yläkerroksessa voit nauttia sekä gastronomisista mauista että kauniista näköalasta brasseriessamme NÒR Sundsvall. Täältä löydät myös ainutlaatuisen skybarimme ja sen jättimäisen kattoterassin, josta avautuu taianomainen näköala kaupunkiin ja Selångersån-joelle.

Elements Spa Sundsvall  Roof Top SPA hotellin katolla! 

Hotellin ylimmästä kerroksesta löydät Elements Spa Sundsvallin, huippumodernin SPAn, joka herättää kaikki aistisi päästäksesi oikeaan tunnelmaan. Täältä löydät laajan valikoiman hoitoja nin kasvoille kuin keholle, lämmitetyn kattouima-altaan upeine näkymineen Sundsvallin yli sekä höyry- ja kuivasaunan. Viikonloppuisin saamme pulssin nousemaan katolla olevalla pool clubilla. Eri päivät, eri ajat, eri kokoonpanot mutta joka kerralla luvassa on upea elämys. Valitse päivän mielialasi ja varaa vierailusi sen perusteella.

Varaa hoito ja spa-sisäänpääsy Elements Spa Sundsvalliin. 
Varaa spa-paketti sisältäen yöpymisen, spa-sisäänpääsyn, spa-lahjan ja hotelliaamiaisen. 

Ainutlaatuinen design, joka on saanut vaikutteita Sundsvallista, New Yorkista ja Tokiosta

Sundsvallissa vuonna 1888 riehuneen suuren tulipalon seurauksena kaupungista jäi jäljelle pelkät rauniot. Kyseessä on Ruotsin historian suurin tulipalo, minkä seurauksena Sundsvallin keskusta piti rakentaa kokonaan uudestaan  tällä kertaa kivestä. Tämän vuoksi Sundsvallin keskusta tunnetaankin "kivikaupunkina". Tämä historiallinen tapahtuma ja maakunnan virallinen kivi, alnöiitti, toimivat innoituksena myös hotellin ulkopuolisen suunnittelun osalta. Hotellin sisustus puolestaan on saanut vaikutteita globaaleista kaupungeista, kuten New Yorkista ja Tokiosta. Paikallisten ja kansainvälisten elementtien kohtaaminen luo voimakkaan ilmapiirin, joka on koettava itse!

Contact

  • Skepparegatan 9 852 34 Sundsvall , Ruotsi

Tietoja Clarion Hotel Sundsvallista

Hotellihuoneiden määrä

270 huonetta

Kokoustilojen määrä

9 kokoustilaa ja 1 bankettisali

Etäisyys Sundsvallin keskustasta

300 metriä

Etäisyys joukkoliikenteeseen

250 metriä Navetin bussiasemalle

Etäisyys lentoasemalle

23 km, noin 20 minuuttia autolla SundsvallTimrån lentoasemalle

Löydä hotellille

Joukkoliikenne

Junalla Sundsvall C -asemalle, bussilla pysäkille Navet.

Lentokentältä

23 km, noin 20 minuuttia autolla SundsvallTimrån lentoasemalta.

Taksi

Suosittelemme yritystä Taxi Sundsvall +46 60 19 90 00

Saat jopa 25% alennusta!

Ei kiitos!

Yritä uudelleen

Saat jopa 25% alennusta!
Kiitos tilauksesta!

Saat pian sähköpostiviestin, jossa on hyviä tarjouksia

3.2.13.011 27
Varauskoodi

Onko sinulla varauskoodi? Syötä se tähän nähdäksesi saatavuuden. Jos haluat tehdä varauksen yrityssopimuksen avulla, palkintopisteillä tai jäsenhintaan: Kirjaudu sisään

Tallenna

Kenttä, johon varauskoodi tulee syöttää, ei voi olla tyhjä

Valitut huoneet

huone Poista huone

Lisää huone
Varauskoodi

Varauskoodi on nyt lisätty.

Please note

Your session will be ended

Please note that changing language will end this session. You will be logged out and all ongoing tasks will be lost.