Jäsenyys
Two people eating pasta and meat at The Social Bar & Bistro.

Moderneja bistroannoksia Södertäljen sydämessä

Nauti klassisista bistroannoksista modernilla twistillä keskellä Södertäljeä. Taidokkaasti valmistettuja annoksia ryydittävät huolellisesti valikoidut viinit ja eloisa tunnelma.

Bistroannoksia modernilla otteella

The Social Bar & Bistro on täydellinen seurueelle, jolla on monia makutoiveita. Täältä löydät jokaiseen makuun jotakin, tekeepä mieli hampurilaista, tuoretta salaattia tai maukasta pastaa. Jos intohimonasi on viini, tulet yllättymään iloisesti. Pysähdytpä sitten illalliselle tai muutamalle juomalle, ravintola tarjoaa laajan viinilistan, joka vie sinut matkalle Euroopan halki. Löydät tietysti myös useita alkoholittomia vaihtoehtoja sekä ihanan virkistävää olutta.

Illallinen keskellä keskustaa

Ravintola on täydellinen kohtaamispaikka kävelyetäisyydellä kulttuurista, huvituksista ja ostoskaduista. The Social Bar & Bistro löytyy nimittäin Quality Hotel™ Park Södertälje -hotellin yhteydestä keskustasta, kaupunginpuiston kyljestä. Tuo luksusta arkeen, saavu afterworkille kollegojen kanssa tai nauttikaa kolmen ruokalajin illallisesta ystävien tai perheen kesken. Tervetuloa The Social Bar & Bistro maistuvan ruoan ja juoman pariin rennossa, sosiaalisessa miljöössä keskellä kaupungin sykettä.